-
magla pred okom
da li se nekome desilo da mu se usled nekog razloga-mozda visok
pritisak ,navuce magla na oko.skroz desno ne vidim ,tj sa strane nekako
a pravo vidim pod maglom.radi se o desnom oku.pomagate
-
ne napreži oko, i hitno kod doktora. tako je kod mene počelo s upalom vidnog živca.
nadam se da nije - ali ako je, a ne liječi se pravovremeno - mogu ostati posljedice. ja imam oštećen vidni živac, što je manja posljedica od one koju sam mogla imati... :/
-
jao hvala ti na ekspeditivnosti puno
-
A OD cega se tebi to desilo da li si ispitala i saznala na kraju
-
-
Meni se to povremeno događa... i nakon toga, me užasno počne u jednom dijelu boljeti glava... išla sam pregledati očni tlak, sve bilo ok... rekli su mi da je moguće od štitnjače (no ona mi je već nekoliko godina u ok funkciji) :/
-
I meni se to zna desiti , jednom ili dva puta gdišnje možda. Nemam pojima šta je to, svaki puta se zabrinem i poslije zaboravim.
-
molim ne paničariti... ali ovo zanemarivanje problema mi nije baš u redu... moja susjeda je imala takve simptome kao početak tumora na mozgu.
i ja sam svoj problem shvatila olako, dok mi njen muž (kirurg) nije doslovno rekao: mala, odi napravi CT mozga, da se vidi jel se može operirati... mrtvo-hladno, ko da je to najobičnija stvar na svijetu...
a onda sam se sjetila da mi je okulistica rekla kako bi bilo dobro napraviti CT, da njihov aparat ne radi - pa da probam naći koji radi, i oni će mi dati filmove. tako sam i napravila, i proživjela svojih valjda 10 najgorih dana u životu - dok nisu stigli nalazi. ja sam bila sretnija od svoje susjede...
želim reći - ne zanemarujte simptome. možda je nešto posve bezazleno, a možda možete prevenirati teže posljedice.
-
Neki dan razgovaram s prijeteljem liječnikom i on veli da se to njemu događa kao najava migrene, nakon čega ga počne luđački boljeti glava.... i sad kontam da mi se ponovilo dva puta u kratkom roku a prije 20tak dana sam stavila mirenu ... (koja ima migrenu kao nuspojavu)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma