Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Beskonačno večernje uspavljivanje na cici

mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Beskonačno večernje uspavljivanje na cici

Imam curu staru skoro godinu dana i unazad mjesec dana večernje uspavljivanje je postalo totalno iscrpljujuće. Obično ju uspavam oko 9, uvijek zaspi na cici (i po danu), no nakon što ju uspavam budi se još bezbroj puta i tako mi prođe par sati u nacicavanju dok konačno ne zaspi malo čvršće. Polako me to već izluđuje, a moram priznati da me već prilično i samo cicanje živcira kada to potraje dugo u noć. Naravno, onda spava kratko vrijeme i opet počnu noćna nacicavanja.
    Ne znam ni sama što da radim? I pitam se zašto se to počelo dešavati?
    Do prije mjesec dana je obično odmah prilično čvrsto zaspala pa sam imala par sati odmora u komadu dok se nije prvi put po noći probudila.
    Da li je to neka faza ili...? Help!

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mmagnolija,

pozdrav!

Mi smo imali raznih faza, više i ne brojim. I ovo što si opisala smo prošli.
    SAd zaspiva za 15ak minuta. Povremeno je raspoložen pa pjeva prije spavanja malo dulje, nije tako strašno, ali s godinu dana... Mislila sam poludjeti. Dugo mu je trebalo da zaspi, onda se ja iskradem, za pola sata opet kmee i tako stalno.

Nadam se da ćete i vi to prerasti. Naša formula je bilo vrijeme jer nisam imala snage ni za što drugo. Probala uspavljivanje bez suza ali nije išlo- ili zubi, ili umor, uvijek smo morali ispočetka pa sam odustala.

Sretno!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Re: Beskonačno večernje uspavljivanje na cici

Citiraj mmagnolija prvotno napisa
    Imam curu staru skoro godinu dana i unazad mjesec dana večernje uspavljivanje je postalo totalno iscrpljujuće. Obično ju uspavam oko 9, uvijek zaspi na cici (i po danu), no nakon što ju uspavam budi se još bezbroj puta i tako mi prođe par sati u nacicavanju dok konačno ne zaspi malo čvršće. Polako me to već izluđuje, a moram priznati da me već prilično i samo cicanje živcira kada to potraje dugo u noć. Naravno, onda spava kratko vrijeme i opet počnu noćna nacicavanja.
    Do prije mjesec dana je obično odmah prilično čvrsto zaspala pa sam imala par sati odmora u komadu dok se nije prvi put po noći probudila.
    u istoj smo situaciji, mmagnolija!
    moja mrva ima 8 mjeseci i sve je isto kao kod vas. s tim da nije svaku večer isto (danas spava ko top već skoro 2 sata :D ). mislim da je ponekad muče zubići a ponekad trbuščić (zadnje 4 noći se nije otkačila sa sise ni 10 minuta, leđa me bole za poludit )
    znam da je to faza i da će prije ili poslije proći, i to saznanje mi pomaže da ostanem normalna i da je usred noći ne bacim kroz prozor
    bit će bolje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

no nakon što ju uspavam budi se još bezbroj puta i tako mi prođe par sati u nacicavanju dok konačno ne zaspi malo čvršće. Polako me to već izluđuje, a moram priznati da me već prilično i samo cicanje živcira kada to potraje dugo u noć. Naravno, onda spava kratko vrijeme i opet počnu noćna nacicavanja.
    Ovako je kod nas duuugo bilo. Sad više ne. Ali idući tjedna će navršiti dvije godine. Uspavljuje se na cici i daje, ali ne budi se svaki čas. Sad će počet čim sam otvorila ovu temu

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ami (14mj.) isto tako... vec preko nekoliko tjedana :/

al istovremeno su joj krenule sve cetiri cetvorke, sad joj se popunjavaju i dvojke (koje su prije zaboravile izac ), tako da ocekujem jos koji tjedan istog ritma...

proci ce

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da, kod nas ista priča, 15 mjeseci nam je. OK mi se ne uspavljujemo na cici, ali više na doji onako odlučno, već nekako kao da se "igra" i trajeeeeee.....ako izvadim cicu traži još, a nacicavanje se svodi na sate noću i ujutro

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Znam kako ti je. Nama je takvo svako uspavljivanje od prvog dana. Za dnevno spavanje ni ne uspem da ustanem od nje, a uveče tek posle 2 sata ako se i sama ne komiram.
    I ne znam zašto im toliko treba da učvrste san :/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A jesi se mozda vratila na posao nedavno?
    Nama je tako bili s cca godinu dana kad sam pocela radit.
    I svaki zub, svaka trbobolja... nista do sise ne moze utjesit, a evo tebi majko ukocitisa :mrgreeen:

Ove jeseni je krenuo u vrtic i 3 tjedna uzasa.
    Vec sam bila luda jer mi je to vecernje vrijeme jedino kad mogu bit s mm-om.
    Eno ga opet spava po starom :D
    Dapace, poceo je spavat u svom krevetu (spojen s nasim).

Jedini savjet koji mogu dati je da forsiranje ne cini nista dobro.
    Organiziraj se tako da ova koma razdoblja sto lakse prezivis

Datum pristupanja
    Jan 2008
    70

i mi znamo imat te faze,,ja ih nekak pripisujem zubićima....

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i mi tako, isto pripisujem zubićima, jer je prije izbijanja zuba spavala puno bolje, budila se po noći, ali barem bi zaspala navečer pa u komadu 1-2 sata, a sad tulum do ponoći i duže.
    Nadam se da se bude vratila na staro, jer uskoro počinjem raditi, a i ovak sam kao zombi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •