Preporučite mi molim vas knjižicu sa slikama (ili fotografijama) instrumenata.
Preporučite mi molim vas knjižicu sa slikama (ili fotografijama) instrumenata.
Baš smo jučer frendica i ja na netu tražile za njenog malca takvo što.
Našle smo super link, s kojega si možeš sama isprintati slike ili fotke instrumenata i dopisati kako se koji zove...
Evo linka: http://www.dsokids.com/2001/instrumentchart.htm .
dorian je ocaran isnstrumetima, pogotovo gitarom, i ja sam mu negdje s malo vise od godinu dana kupila enciklopediju glazbala. u knjizari u frankopanskoj su imali tih enciklopedija po 20 kn, kupila sam nekoliko komada i za poklone. ne znam jel jos imaju
Jesu li to one enciklopedije iz edicije "Upoznajmo svijet"?meda prvotno napisa
Mi imamo takvu s glazbalima (prastaru) i mnogo je u upotrebi![]()
kupila sam Enciklopediju glazbala (ali mi se čini da je za odrasle) i nigdje ne piše Upoznajmo svijet?!
Ovu je izdalo znanje. Tko je izdavač te serije"Upoznajmo svijet"?
Nije slikovnica nego "crtani", ali možda vam se svidi - T. je neko vrijeme bio očaran s Baby Einstein - Meet the Orchestra - First Instruments (2006).
Nekadašnja Cankarjeva založba. Napisala sam da je to što mi imamo prastaro. Vjerojatno je neki drugi izdavač u Hr preuzeo tu ediciju.mama_jos_malo prvotno napisa
Upoznajmo svijet glazbala, Mladost, 1991.mama_jos_malo prvotno napisa
(u originalu Eyewitness guide - music)
Sorry, krivo sam napisalascardona prvotno napisa
nisam imala knjigu pri ruci da provjerim. Stvarno je izdavač Mladost, a tisak nekadašnji Grafički zavod Hrvatske.
(Atlas svijeta nam je od Cankarjeve založbe, otud zabuna)
Mi imamo Alisu u zemlji čuda; igrice, kroz koje se, između ostalog, upoznaju glazbala.
Mi smo u istu svrhu nabavili Orašara, ali još ga nismo pustili "u promet".apricot prvotno napisa
Samo, te su igrice namijenjene djeci od 4 godine nadalje, a za manju djecu ipak su bolje knjige sa slikama (ili fotografijama).
Inače, izvrsna skladba za upoznavanje različitih instrumenata je "Peća i vuk" (Prokofjev). Usput imate i priču i edukaciju.
Mi smo još slušali i "Karneval životinja" od Saint-Saensa, tamo svaki stavak svira druga skupina instrumenata koja predstavlja drugu životinju, pa se i na taj način mogu povezati glazba i priča.
mi smo imali neku zgodnu kocku ( doletila iz amerike, ali vjerujem da bi se i tu našlo). na svakoj strani kocke bilo je dugme i na njemu slika pojedinog instrumenta, a na jednoj slika orkestra. kako bi koje dugme pritisnuo - palio bi se ili gasio pojedini instrument. jako zgodna naprava za istraživanje i učenje o instrumentima.