Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: OPtima telekom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno OPtima telekom

Da li je netko od vas presao potpuno na optima telekom, dakle da im placa i prikljucak i promet i internet?

Kako to izgleda u usporedbi sa T-com racunima, ima li razlike, da li puca veza, da li se kvari tel linija, jeste li dugo cekali na prelaz sa t-coma?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

imama optimu zadnjih cca 6 mj. prikljucak placas 1 kn,internet koji izaberes mi smo uzeli za 70 kn mjesecno flat tarifu...racuni su oko 150kn +70kn internet jeftiniji jesu ali ovisi koju pretplatu odaberes mi smo uzeli min 50 kn ali tih 50 kn ti ide u promet....potivi na fixnu liniju bez obzira koliko pricas dugo su 0.06 kn.....a i puno su jeftiniji pozivi na mob....npr prije je min razgovora na vip bio 3 kn a sada 1.5 kn....meni su recimo ok....

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imam optimu već godinu dana.

Prezadovoljna sam.

Imam Flat rate vezu, brzina 1024kbit/s i Optifix tarifu za fiksni telefon.

Ukupno telefoniranje i net plaćam oko 150-160kn mjesečno.

To je za mene preporod s obzirom da sam kod T-Coma samo telefon plaćala 200-250kn (bez interneta).

Pa ti vidi.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Prešla na optimu prije 10 mj. Priključak, promet i internet mjesečno cca 150 kn. Za sada zadovoljna.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rene2 - pa kaj si radila s telefonom? :shock:

ja imam super 150 (s besplatnih 150 minuta, ne impulsa), internet 10GB prometa...

pretplata za telefon je 95kn, internet je 138. to je 233. najveći računi za telefon dosežu cca 130 kuna (kad kikica ima munevre )... inače su 95-100 kn.

meni je zapravo jako čudno koliko ljudi još uvijek ima Start paket, i plaća najskuplje impulse :? ... (to je onaj na kojem je mjesečno 10 kuna popusta).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kalimero prvotno napisa
    Prešla na optimu prije 10 mj. Priključak, promet i internet mjesečno cca 150 kn. Za sada zadovoljna.
    Pa i meni je tak kod t-coma (financijski)... :/
    pretplata za telefon, maxadsl i promet 153kn...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

meni je zapravo jako čudno koliko ljudi još uvijek ima Start paket, i plaća najskuplje impulse :? ... (to je onaj na kojem je mjesečno 10 kuna popusta).
    evo ja imam taj start paket ali zato jer ne znam sto drugo izabrat
    jako malo telefoniramo (ja sam od onih koje se ne sjete zvati )

pretpostavljam da se ne mozemo prebaciti nigdje jer imamo maxtv

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ak malo telefoniraš - uzmi si super 60. imaš 60 minuta uključeno u pretplatu, a obračun nakon prve minute ti dalje ide po sekundama.

kod mene ode svih 150 minuta iz pretplate, a ponekad i malo više...

http://www.t-com.hr/privatni/telefon/paketi/super.asp

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam i ja tarifu super 150 u koju je uključeno 150 minuta besplatnih rzgovora.

Doma imam pristup internetu preko modema, dial up veza i sada bih htjela ADSL, ali mi se ne plaća 99 kn t-comu za pretplatu i najmanji paket.

Kod Optime bi me pretplata za internet sa najmanjim paketom i telefon došla 114 kn a kod t-coma 194 kn. Tu imam 150 min besplatno a u opti fix tarifi 100 min.

Kako uopće funkcionira taj prelaz na optimu?
    Čula sam da su neki bili i tjedan dana bez telefona jer ih t-com isključi pa čekaju dok ih optima ne uključi, pa da se češće kvare tel linije i tako to.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi imamo telefon i internet preko optime. Super smo zadovoljni! Kad smo zadnji put gledali, optima daje više prometa za iste novce od t-com. (Ne znam koji točno paket imamo).

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo isto na Optimi. Cca 100 kuna su nam jeftiniji racuni, a koristimo vise internet prometa.
    Imali smo oko 250 kuna na T-Comu (samo internet i telefon ) bez TV-a.

Sada imamo oko 120 kuna račune.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ?
    jesam u krivu?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ak malo telefoniraš - uzmi si super 60. imaš 60 minuta uključeno u pretplatu, a obračun nakon prve minute ti dalje ide po sekundama.

MI isto malo telefoniramo, daj me uputi sta trebam napraviti da promijenim opciju, ispuniti onaj formular o promjenama i poslat ili se moze to telefonski, bez papira?

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

?
    jesam u krivu?
    ako misliš zadržati maxtf - jesi

ako ipak želiš promijeniti, uzmi Bnet 3D

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

maxtf=maxtv

i treba biti da nisi u krivu, tj. da jesi u pravu (tak to izgleda kad se ne popije kava :/ )

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa
    ?
    jesam u krivu?
    ako misliš zadržati maxtf - jesi

ako ipak želiš promijeniti, uzmi Bnet 3D
    dvostruka negacija...

i u pravu si, i nisi... sad možeš imati maxtv i bez maxadsla, samo moraš imati t-com telefonski priključak...

dakle,
    imaš t-com za razgovore,
    iskon, amis, optima za dsl
    maxtv od t-coma

a ako odjaviš t-com telefon, nemoš imat maxtv...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi plaćamo telefon, internet, maxtv nešto manje od 400 kn.
    OK, imamo flat, ne da mi se zbrajati GB prometa, a trošimoooooo....

S time da nam je iznos telefonskih impulsa sveukupno 0,00 kn (ti su u cijeni), a kad smo imali start paket, razgovor nam je bio ispod 10 kn.

Dodam 2 mobitela k tome (trošimo i tu nešto minimalno za telefoniranje, recimo oko 50 kn svaki i nešto sitno stariji sin; oko 35 kn mjesečno).

Dodam sad tu TV pretplatu i ispada da oko 600 kn mjesečno dajemo na komunikacije i TV.

Dobro da ne pričamo puno na tel i mob.

Moram prestati zbrajati.
    Blaženo neznanje.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa

MI isto malo telefoniramo, daj me uputi sta trebam napraviti da promijenim opciju, ispuniti onaj formular o promjenama i poslat ili se moze to telefonski, bez papira?
    ovdje su načini na koje možeš tražiti novi, ili promijeniti stari priključak.

http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...efon/index.asp

ovo je link na online zahtjev.

https://user.t-com.hr/prijava/index_privatni.aspx

ukoliko nemaš webbill (besplatan online ispis poziva), možeš ga aktivirati. puno je jednostavnije pratiti troškove i strukturu razgovora - pa onda prema tome odabrati tarifni model.

ja ga imam

https://webbill.t-com.hr/

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    i u pravu si, i nisi... sad možeš imati maxtv i bez maxadsla, samo moraš imati t-com telefonski priključak...

dakle,
    imaš t-com za razgovore,
    iskon, amis, optima za dsl
    maxtv od t-coma

a ako odjaviš t-com telefon, nemoš imat maxtv...
    ja sam zvala jucer optimu i rekli su da ne moze internet bez telefona - znaci morala bih prijeci s t-coma na optimu potpuno. Ili dodati drugu liniju, sto bi u mom slucaju znacilo mission impossible jer zivim u zgradi. Jel' ima netko bolju ideju? Ili je sve ovo skupa netocno? :/

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja to nista ne kontam. svekar i svekrva su presli na optimu ali su morali nastavit placat tel. pretplatu t-comu :?

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    ja to nista ne kontam. svekar i svekrva su presli na optimu ali su morali nastavit placat tel. pretplatu t-comu :?
    Da, pretplatu plaćaš t-comu, a optimi impulse.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jok ja

već odavno Optima ima "svoju" pretplatu znači da sve plaćam njima, i to u zadnjih godinu dana.

nemamo flat paket jer mi ne treba, sve u svemu 2GB adsl + telefonski razgovori+pretplata+besplatan prikaz broja = 120-140 kuna

kad vidim što sve ovdje imam, s tim da ujutro, kad radim drugu smjenu, prva stvar prije nego što uključim kuhalo za kavu, je da upalim računalo, i na netu smo non-stop,..... ajme

kod HT-a bih za sve ovo davala 360-400 kn, najmanje

samo pogledajte koliko osoba sa mojim prihodima može bez beda provesti na netu, onda mi SE OPTIMA ISPLATIIIIIII

i te kako

Eh da, u vezi pretplate i onih koji još uvijek plaćaju dvije uplatnice, jednu HT-u za pretplatu a drugu Optimi za telefon i net, stvar je u neinformiranosti ljudi.
    mi smo preselili krajem kolovoza prošle godine i od tad imamo sve preko optime. S tim da je od Optime pretplata mislim desetak kuna niža, i prikaz broja je besplatan, imaju valjda 3 paketa, pa nek si svatko odabere

isto tako mene jedna na poslu ubjeđuje da to ne može tako, da su njima rekli (gdje?) kako moraju plaćati dvije uplatnice, ..... a nije i neću se uopće raspravljati

najbolje kad dobijem uplatnicu 145 kn, pa se hoću živa pojesti, od kud SAD TOLIKI račun, onda si mozgam što je to bilo, tipa "to je ono kad je stric iz amerike donio laptop i prištekao se na naše računalo, i zvao singapur i djecu u australiji, i onda nicu, pa obavljao razgovor za posao, i zvao šogora u kanadu..... "

tako mi je postalo normalno da su mi telefonski računi oko 130 kn, za razliku od nekadašnjih 300-400 kn, da mi je ovo od 150kn šok!!!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Dada prvotno napisa
    tako mi je postalo normalno da su mi telefonski računi oko 130 kn, za razliku od nekadašnjih 300-400 kn, da mi je ovo od 150kn šok!!!
    I ja bi se rado šokirala tako kao i ti :/ No još uvijek smo ugovorom vezani za ht, do 12. mjeseca a onda zbogom pljački. Ono što mene najviše ljuti kod telefonskih računa su te pretplate+PDV na cijelu cifru dakle i na pretplatu. Nije mi jasno tko je i zašto to dozvolio ako je pretplata paušalna i nije nešto što smo potrošili. Zna li netko zašto se plača PDV na pretplatu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jok ja

nemamo flat paket jer mi ne treba, sve u svemu 2GB adsl + telefonski razgovori+pretplata+besplatan prikaz broja = 120-140 kuna

kod HT-a bih za sve ovo davala 360-400 kn, najmanje
    E, super Dada, baš tako nešto i meni treba, najmanji paket prometa jer ne skidam ništa sa neta, malo prosurfam po forumima i to je to.

Molim te, reci mi koji paket imaš za telefon Opti Fix ili nešto drugo?

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

jok ja

već odavno Optima ima "svoju" pretplatu znači da sve plaćam njima, i to u zadnjih godinu dana.
    Ihaaaaa, pa onda se moram bolje informirati! Hvala Dada!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam OptiFIX s tim da meni telefonski razgovori baš i nisu prioritet, glavni mi je internet, jer ni tv ne gledam, kad dođem sa posla navečer, ili vikendom kad klinci zaspu, onda do kasnih sati puno čitam sa neta

kaže:

- naknada za telefonski priključak (pretplata) - 50,00 kn

- govorne usluge broj korištenja 61 3:31:10- 75,81 ( u ovu cijenu je uključena i pretplata)

-Internet usluge 55,73 , osnovni paket 31,15 +dodatni 24,58 (jer smo ovaj mjesec dosta skidali, uglavnom ja neke balete od Stravinskog, i igrice)

znači imam ukupno za telefon i internet 131,54

plus 22% pdv 28,94

račun za prošli mjesec 160,48

ovo je moj najveći račun do sad, namjerno sam ga prepisala, a za ovo sve što sam radila preko Optime, HT-u bih dala sigurno 500 kn

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko trošite ukupno za telekomunikacijske usluge u kućanstvu (po svim računima koje primate) možete znati ako napravit ovakav spisak za sve operatere (primjer za T-Com) kojima plaćate bilo kakvu pretplatu , minute razgovora, surfanja, gledanja ... bilo što:

T-Com fiksni priključakx,xx kn
    T-Com dodatni promet (iznad uključenog u fiksni priključak):
    T-Com ADSL priključak:
    T-Com ADSL promet:
    T-Com MAXtv osnovni paket:
    T-Com MAXtv dodatni paket:
    T-Com MAXtv dodatni promet:

T-Mobile pretplata:
    T-Mobile dodatni promet (izvan onog uključenog u pretplatu):

Kada se to napravi onda se kombinira s drugim operaterima. Pri tome treba obratiti pažnju na slijedeće:
    - prelaskom kod drugog operatera vidjeti da li se plaća mjesečna naknada T-Comu
    - prelaskom kod drugog operatera se navike telefoniranja/surfanja ne mijenjaju (osim ako sami ne utvrdimo da nam je račun prevelik pa ga pokušamo smanjiti restrikcijama ).

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kad bih odjevila internet t-com-u, telefon ne mogu jer imam na 2 g. Koliko bi me kod Optime došao DSl flat (sva davanja)?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •