Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 72 od 72

Tema: televizor...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne javlja se sorci
    bit će da ne skida pogled s novog tevea

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne javlja se sorci

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije, ne skida pogled s topica o izboru nacina porodjaja.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    ne javlja se sorci
    skoro sam se zaletila, i otišla nešto kupiti... a onda sam shvatila da je merkur retrogradan - i da mi je pametnije pričekat dok prođe to razdoblje...

sjetila se svoje sestre koja je kupila novi auto (ja ju odgovarala) - pa se skoro ubila, jer je auto imao brdo grešaka. toliko - da ga je reklamirala, dobila novac i troškove kredita natrag ...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sorci, jel prošao Merkur? I ja bih kupovala.

A jel' treba paziti na neku oznaku na TVu, obzirom na ovaj novi digitalni signal?
    (Dži, neznam ni pitanje sročiti, toliko malo znam o temi! Znam samo da se tip na jednoj slici vrti u coloru, a na drugoj s čvorugom na glavi.)

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa
    A jel' treba paziti na neku oznaku na TVu, obzirom na ovaj novi digitalni signal?
    treba paziti da ima ili oznaku 'HDready' (minimalno) ili 'FullHD' (bolje, ali i skuplje)

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Obavezno gledajte da ima HD jer uskoro će se morati uzimati neki uređaj koji će prebacivati na digitalni signal za one koji nemaju to u svojim televizorima. Za jedan tv će ti sufinancirati država a ako ih imaš više plaćaš sam.

Pogledajte si na ovaj link, ima nešto o tome:

http://www.hrt.hr/index.php?id=186&tx_ttnews[cat]=94&tx_ttnews[tt_news]=14014&tx_ttnews[backPid]=185&cHash=ec79ca6e82

Plazme su lošije od lcd-a u tome što im je vijek trajanja kraći, ali rade toliko sati da nema šanse da ih potrošimo jer ipak ne gledamo stalno tv. A i onda nikad ne bi kupili novi.

Mi imamo Panasonic plazmu, nemam pojma koji točno promjer,127cm možda :? ,mm je tv freek pa je uzeo najveći koji je našao. Kao u kinu nam je. A koštao je isto ne znam koliko-nikad nije iskreno rekao cijenu(da ne poludim naravno). Ali da je dobar- je, slika je super.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kuuuuuuuupila sam televiizorrrrrr...

kad narastem bit ću televizor
    kad narastem bit ću te-ve...

i sad ga ne znam složiti... :?

muče me neka 4 šerafa... ne bi me mučili da su jednaki - al su dva veća sa širim navojima, i dva manja s užim navojima...

dobila sam 5% popusta, al nisam dobila hr upute... a i da jesam - na slikama se nigdje ne vide šerafi , tj. kam idu...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    kuuuuuuuupila sam televiizorrrrrr...

kad narastem bit ću televizor
    kad narastem bit ću te-ve...

i sad ga ne znam složiti... :?

muče me neka 4 šerafa... ne bi me mučili da su jednaki - al su dva veća sa širim navojima, i dva manja s užim navojima...

dobila sam 5% popusta, al nisam dobila hr upute... a i da jesam - na slikama se nigdje ne vide šerafi , tj. kam idu...
    Pogledaj jel imaš na donjoj strani tv-a rupice. Ako ima onda su šarafi za postolje. Ako nema onda su za pričvrstiti na zid. Nego...jel sad tv stoji sam? Ako stoji-ništ ne diraj .

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nadam se da si uspjela sloziti tv

evo dobre vijesti iz VB, zabranit ce proizvodnju velikih plazmi (kaze mm: pa ionako se vise ni ne proizvode, nisam to pojma imala)

http://www.vecernji.hr/newsroom/zani...13969/index.do

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

narafski ...

a i stari je danas dobio novu vlasnicu, tak da mi je malo lakše...

a kakav je problem s plazmama?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

previse trose

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ima kaj novog?
    Sad ste isprobale telkače koje ste kupili a meni je došao red na kupnju pa molim prijedloge.
    Kaj mi pada na pamet da je bitno: da ima full HD, priključak za USB, da razumije sve kodeke i da ima dobar zvuk.
    I mislim da bi bio LCD, za LED nema love

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima ima novog... ovaj moj LG je trajao točno toliko - koliko mu je bila garancija... nekoliko dana po isteku garancije se pokvario ...

mislila bih da je slučajno - ali imala sam isti slučaj s jednim samsungom...

i sad nikak da ga odštekam i odnesem u servis... a onda ću odlučiti jel ide u smeće il plaćam popravak... psmtr...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo kupili neki jeftinjak Vivax lcd 82 cm jer u tom trenutku nismo imali više love.
    I pokazao se -odličan , radi besprijekorno , slika odlična , sve 5 , samo me nervira onaj trenutak čekanja kad prebacuješ program , ali
    koliko sam shvatila , to je kod svih tako....

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Panasonic je među boljima...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kasno palim

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    ima ima novog... ovaj moj LG je trajao točno toliko - koliko mu je bila garancija... nekoliko dana po isteku garancije se pokvario ...
    jel znaš možda koji lg je u pitanju? sad si me baš usrećila, samo da znaš *sa strepnjom čeka istek garancije*

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi imamo Panasonic plazmu , ima sve priključke koje si navela ( doduše za 1 g ih nikada nismo upotrijebili, ali nek se ima )

Odeš u trgovinu i izabereš TV čija ti se slika najviše sviđa , tak smo mi

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    jel znaš možda koji lg je u pitanju? sad si me baš usrećila, samo da znaš *sa strepnjom čeka istek garancije*
    piše M228 WDP

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo Panasonic plazmu , ima sve priključke koje si navela ( doduše za 1 g ih nikada nismo upotrijebili, ali nek se ima )

Odeš u trgovinu i izabereš TV čija ti se slika najviše sviđa , tak smo mi
    I mi smo nedavno kupili Panasonic plazmu. Jedan od razloga je i 5 god. garancije koje daju za uređaj, a i neki iskusniji znalci su nam savjetovali baš tu marku.

Doduše, meni sve te slike u dućanima izgledaju prilično dobro tako da sam konačni odabir prepustila ipak mm.

Gost

Početno

Nama je crko naš TV nakon 10 godina rada kod nas ( a prije toga je tko zna koliko radio u dućanu (gdje je radio MM)jer je bio izložbeni primjerak .Krenuli smo u nabavku novoga i MM je inače izvrstan znalac (vidi se po gore navedenim podacima o TV-u koji nas je služio) i odabir je jako težak jer više na ztržištu nema tako kvalitetnih TV-a .Plazma ne dolazi u obzir jer sa svakom godinom izbljeđuje a to meni cvikerašu ne dolazi u obzir . Na kraju lutanja ( mjesec dana smo bez TV-a ) konačno nađemo TV koji zaadovoljava u svemu:
    Philips 42PFL5405H/12 , inače Philips proizvodi ekrane za LCD-e i fakat se vidi razlika .Naš LCD napokon solazi preksutra !!!
    Želim svima onima koji su u potrazi za JEFTINIJIM TV-om preporučiti jednu internet stranicu www.lcd.hr tražili smo kako bi jeftinije prošli i stvarno su ovi najjeftiniji jeftinijih nema .

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •