ne javlja se sorci
bit će da ne skida pogled s novog tevea![]()
ne javlja se sorci
ne javlja se sorci
skoro sam se zaletila, i otišla nešto kupiti... a onda sam shvatila da je merkur retrogradan - i da mi je pametnije pričekat dok prođe to razdoblje...dalmatinka prvotno napisa
sjetila se svoje sestre koja je kupila novi auto (ja ju odgovarala) - pa se skoro ubila, jer je auto imao brdo grešaka. toliko - da ga je reklamirala, dobila novac i troškove kredita natrag...
Sorci, jel prošao Merkur? I ja bih kupovala.
A jel' treba paziti na neku oznaku na TVu, obzirom na ovaj novi digitalni signal?
(Dži, neznam ni pitanje sročiti, toliko malo znam o temi! Znam samo da se tip na jednoj slici vrti u coloru, a na drugoj s čvorugom na glavi.)
treba paziti da ima ili oznaku 'HDready' (minimalno) ili 'FullHD' (bolje, ali i skuplje)MikiMama prvotno napisa
Obavezno gledajte da ima HD jer uskoro će se morati uzimati neki uređaj koji će prebacivati na digitalni signal za one koji nemaju to u svojim televizorima. Za jedan tv će ti sufinancirati država a ako ih imaš više plaćaš sam.
Pogledajte si na ovaj link, ima nešto o tome:
http://www.hrt.hr/index.php?id=186&tx_ttnews[cat]=94&tx_ttnews[tt_news]=14014&tx_ttnews[backPid]=185&cHash=ec79ca6e82
Plazme su lošije od lcd-a u tome što im je vijek trajanja kraći, ali rade toliko sati da nema šanse da ih potrošimo jer ipak ne gledamo stalno tv. A i onda nikad ne bi kupili novi.
Mi imamo Panasonic plazmu, nemam pojma koji točno promjer,127cm možda :? ,mm je tv freek pa je uzeo najveći koji je našao. Kao u kinu nam je.A koštao je isto ne znam koliko-nikad nije iskreno rekao cijenu(da ne poludim naravno). Ali da je dobar- je, slika je super.
kuuuuuuuupila sam televiizorrrrrr...
kad narastem bit ću televizor
kad narastem bit ću te-ve...
i sad ga ne znam složiti... :?![]()
muče me neka 4 šerafa... ne bi me mučili da su jednaki - al su dva veća sa širim navojima, i dva manja s užim navojima...
dobila sam 5% popusta, al nisam dobila hr upute... a i da jesam - na slikama se nigdje ne vide šerafi, tj. kam idu...
Pogledaj jel imaš na donjoj strani tv-a rupice. Ako ima onda su šarafi za postolje. Ako nema onda su za pričvrstiti na zid. Nego...jel sad tv stoji sam? Ako stoji-ništ ne dirajsorciere prvotno napisa
.
nadam se da si uspjela sloziti tv
evo dobre vijesti iz VB, zabranit ce proizvodnju velikih plazmi (kaze mm: pa ionako se vise ni ne proizvode, nisam to pojma imala)
http://www.vecernji.hr/newsroom/zani...13969/index.do
narafski...
a i stari je danas dobio novu vlasnicu, tak da mi je malo lakše...
a kakav je problem s plazmama?
ima kaj novog?
Sad ste isprobale telkače koje ste kupili a meni je došao red na kupnju pa molim prijedloge.
Kaj mi pada na pamet da je bitno: da ima full HD, priključak za USB, da razumije sve kodeke i da ima dobar zvuk.
I mislim da bi bio LCD, za LED nema love
Mi imamo Panasonic plazmu , ima sve priključke koje si navela ( doduše za 1 g ih nikada nismo upotrijebili, ali nek se ima)
Odeš u trgovinu i izabereš TV čija ti se slika najviše sviđa , tak smo mi![]()
ima ima novog... ovaj moj LG je trajao točno toliko - koliko mu je bila garancija...nekoliko dana po isteku garancije se pokvario
...
mislila bih da je slučajno - ali imala sam isti slučaj s jednim samsungom...
i sad nikak da ga odštekam i odnesem u servis... a onda ću odlučiti jel ide u smeće il plaćam popravak... psmtr...
Mi smo kupili neki jeftinjak Vivax lcd 82 cm jer u tom trenutku nismo imali više love.
I pokazao se -odličan , radi besprijekorno , slika odlična , sve 5 , samo me nervira onaj trenutak čekanja kad prebacuješ program , ali
koliko sam shvatila , to je kod svih tako....
Nama je crko naš TV nakon 10 godina rada kod nas ( a prije toga je tko zna koliko radio u dućanu (gdje je radio MM)jer je bio izložbeni primjerak .Krenuli smo u nabavku novoga i MM je inače izvrstan znalac (vidi se po gore navedenim podacima o TV-u koji nas je služio) i odabir je jako težak jer više na ztržištu nema tako kvalitetnih TV-a .Plazma ne dolazi u obzir jer sa svakom godinom izbljeđuje a to meni cvikerašu ne dolazi u obzir . Na kraju lutanja ( mjesec dana smo bez TV-a ) konačno nađemo TV koji zaadovoljava u svemu:
Philips 42PFL5405H/12 , inače Philips proizvodi ekrane za LCD-e i fakat se vidi razlika .Naš LCD napokon solazi preksutra !!!
Želim svima onima koji su u potrazi za JEFTINIJIM TV-om preporučiti jednu internet stranicu www.lcd.hr tražili smo kako bi jeftinije prošli i stvarno su ovi najjeftiniji jeftinijih nema .