Pokazuje rezultate 1 do 50 od 100

Tema: uspavljivanje blizanaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mi smo zubate bebe

Luka je prvi zub dobio već s 3 mj i 1 dan! par dana kasnije i drugi! nakon 2-3 mjeseca pauze zaredali su ostali i sad imamo 8 mjeseci i 6 zuba!
    Lani je sa 7 mjeseci izbio prvi, a sad ih već ima 3 i čini mi se da izbija četvrti...
    nisam im ništa davala, nije bilo potrebe... On nije pokazivao nikakve simptome da ga nešto muči, samo bi noć-dvije više bio na cici kad je zubić baš probijao ... Njoj mislim da ću ipak morat počet s nečim "pomagat", baš je nervozna i kenjkava i počela se često buditi zadnjih noći... isto me zanima šta preporučujete

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo zubate bebe

Luka je prvi zub dobio već s 3 mj i 1 dan! par dana kasnije i drugi! nakon 2-3 mjeseca pauze zaredali su ostali i sad imamo 8 mjeseci i 6 zuba!
    Lani je sa 7 mjeseci izbio prvi, a sad ih već ima 3 i čini mi se da izbija četvrti...
    nisam im ništa davala, nije bilo potrebe... On nije pokazivao nikakve simptome da ga nešto muči, samo bi noć-dvije više bio na cici kad je zubić baš probijao ... Njoj mislim da ću ipak morat počet s nečim "pomagat", baš je nervozna i kenjkava i počela se često buditi zadnjih noći... isto me zanima šta preporučujete
    Mi smo koristili calgel, neznam,mozda Je pomoglo malo,jer bi se par minuta od mazanja smirili.... A cula sam i za neke homeopatske pripravke na bazi kamilice da su mrak za one koje bas jako muce zubici... Moji su bas bili jako nervozni dok su im izbijali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •