Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: pedijatar-Rijeka-Belvedere

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno pedijatar-Rijeka-Belvedere

frendica seli u Rijeku i treba preporuku za dobrog pedijatra
    molim preporuke
    hvala unaprijed

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo kod dr. Jurković, ona je blizu, na Brajdi.

iako, ja sam izgubila povjerenje skroz :/, ali to su samo moje paranoje, mnogi je hvale.
    možda se blis javi, oni su kod nje.

ja skupljam hrabrosti za otići kod dr. Tomašić.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Javljam se.
    Jurkovićka mi je OK, nisam razočarana, ništa loše mi se nije dogodilo, ali moram priznati da sam kratko razmišljala o seljenju kartona kada je Tomašićka otišla od nje. Opet, bez nekog razloga, valjda mi više paše zbog godina, a i sinu je zgodnija. Nisam selila karton jer mi lokacija na Brajdi više paše, a i nemam neki pravi razlog za seljenje.
    Usput, Obersnelicu mnogi hvale. Prijateljica i šogorica su kod nje i jako su zadovoljne.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi smo kod tomašić na krimeji,ali mislim da je ona puna i ne prima nove pacijente

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

hvala cure

MissMolly avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Podižem temu da ne otvaram novu. Bilo je malo teže odlučiti koju od 7 tema naslova pedijatar-Rijeka podignuti, odlučila sam se za ovu na blef

Uskoro ću roditi, prijateljica mi je preporučila da se odlučim za pedijatra dok sam u jednom komadu. Da li možda žurim?

Također, željela bi da je pedijatar čim bliže, dakle trebam se odlučiti između Cambierieve i Krešimirove.
    Dakle da sumiram što sam čula i pročitala:
    Cambierieva 7:
    1. Dr. Obersnel: za sada samo riječi hvale, no uz napomenu da je često nema. Ima svoj UZ pa se ne mora na Kantridu
    2. Gall-Sviderek: također samo riječi hvale. Pretpostavljam da ako ima Obersnelka UZ da ga ima i ona?

Krešimirova 22:
    1. Jurković-Petrušić: većinom riječi hvale, poneki negativni komentar, no prevladava pozitivno mišljenje. Također ima UZ (?)

Molim vas mišljenja. Svoju dr opće prakse sam odabrala bez provjeravanja i nisam baš previše zadovoljna, ne bi da napravim opet istu grešku.
    Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi smo kod Gall-Sviderek i prezadovoljni smo.
    Jako je susretljiva, stručna, detaljna kod pregleda, stalno u toku s novim događanjima, uvijek dostupna (jednom mi se od kuće javila da mi pročita nalaze)....uglavnom samo riječi hvale....

PS. Mene je u pogledu doktora jako teško zadovoljiti...
    čuli smo da je i Obersnel ok...

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj MissMolly prvotno napisa
    2. Gall-Sviderek: također samo riječi hvale. Pretpostavljam da ako ima Obersnelka UZ da ga ima i ona?
    Gall-Sviderek nema uzv, ali se naručiš kod Obrsnel i to tamo obaviš. Kad smo mi išli primljeni smo u točno vrijeme kad smo i naručeni.
    Inače sa Gall-Sviderek sam zadovoljna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •