Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Oko mu bježi + oko mu krmelja-trebamo pomoć i savjet!!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Oko mu bježi + oko mu krmelja-trebamo pomoć i savjet!!

Pozdrav svima! Jedna sam od pasivnih članica foruma jer odgovore na sva pitanja nalazim pomoću pretražnika ali sad molim pomoć.

Jučer smo primjetili da našem sinu od 4 mjeseca lijevo oko bježi prema korjenu nosa- i to gotovo stalno. Uz to mu je od rođenja začepljen suzni kanalić i oko mu krmelja u tolikoj mjeri da ga moramo ispirati po 10 puta dnevno (već mu je sve iziritirano) i stalno masiramo suzni kanal (takve smo upute dobili ali ništa se ne popravlja). Ne znam može li to imati veze s tim, ali pretpostavljam da su to dva odvojena problema.

Šta mi je činiti? Gdje ga trebam naručiti? Ima li netko neku dobru preporuku? Živimo u Zagrebu.

Moj brat je kao klinac od 18mjeseci imao strabizam i unatoč nekoliko operacija i dan danas nosi naočale (27godina) jer se nije u potpunosti uklonio operacijama. Znam da to može biti genetski pa me još više strah.

Nije to najgora stvar što se može dogoditi, znam, ali htjela bih pravovremeno reagirati.

Hvala

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja bih te u svakom slučaju uputila na Rebro, ali nisam sigurna da li preglede rade u Poliklinici (tzv. zelena zgrada) ili na odjelu koji se nalazi u glavnoj zgradi bolnice. U svakom slučaju, nazovi centralu Rebra 2388-888, nek te spoje s odjelom za dječju oftalmologiju, pa će ti netko od osoblja dati informacije u vezi tvog problema tj koju ambulantu točno da zoveš i kod koga da se naručiš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •