Lovro je rođen dva mjeseca ranije, 12.4.2005.Odmah su ga stavili na respirator jer je nakon 10 minuta došlo do apneje.Nakon 3 dana su ga skinuli i istu večer je došlo do aresta, oživljavali su ga 20 minuta i opet ga stavili na respirator.Došlo je i do krvarenja u mozak (I-II stupnja) pa su ga prebacili u dječju bolnicu iz rodilišta.Tamo je bio 5 dana na respiratoru.Sve je bilo ok, prebacili su ga s intenzivne na dojenački, bio je na litri kisika na dan s tim da su ga povremeno skidali s kisika.Već sam bila uvjerena da će brzo doma.
A onda zovem jučer ujutro i kažu mi da nazovem kasnije jer doktora trenutno nema, a sestre ne mogu dati informacije.I nazovem ja kasnije, a ono vijesti da je opet na respiratoru.Došlo je, najvjerojatnije, do refluksa i Lovro je to aspirirao, opet su mu se stisnula pluća, dali su mu lijek za širenje pluća itd.
Sad opet sve ispočetka.Ja ću poludit.
Danas je bolje.Smanjili su intenzitet respiratora.Ali sad ne jede moje mlijeko, na infuziji je.I nemogu do njega![]()
Dijete mi ima mjesec i tri dana, a držala sam ga u ruci DVA puta.Neznam šta da mislim, radim, ništa.Osjećam se totalno izgubljeno.
E, da, nisam napisala da je dobio i srčanu aritmiju pa smo morali u Italiju po sirup jer ga kod nas nema za kupiti.
Imam osjećaj da sve ide na njega....