Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: kako izbaciti neugodni miris...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno kako izbaciti neugodni miris...

Braco kupio stan u kojem je živjela obitelj + mačka.
    Stan smrdi. Vjerojatno je maca najveći uzrok, a ponešto i opća zapuštenost stana.
    Smrdi i nakon farbanja zidova i stolarije. Ostaju još parketi.
    Ima li netko čarobnu formulu za uništavanje smrada?

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako je maca bila mačak. pa još nekastrirani... pa još ako je kojiput obavio nuždu po parketu ili je iz kutije s pijeskom pijesak ispadao na parket...
    Pobrusiti i polakirati parkete. Može ih pokušati oprati nekim sredstvom za parkete, ali teško da će uspjeti.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    Ako je maca bila mačak. pa još nekastrirani... pa još ako je kojiput obavio nuždu po parketu ili je iz kutije s pijeskom pijesak ispadao na parket...
    Pobrusiti i polakirati parkete. Može ih pokušati oprati nekim sredstvom za parkete, ali teško da će uspjeti.
    Potpisujem.
    To kaj oni "proizvedu" nemožeš ničim oprat.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A ne bi uspjelo možda bacanje sode bikarbone na parkete u kilama i ostaviti tako da to možda upije smrad?
    Ne znam, nisam nikad imala mačka kakvog opisujete....ali znam da se koristi soda za mirise...

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da li si sigurna da stan smrdi od mačka ili je možda u pitanju nešto drugo? Možda vlaga?
    Dok je stan novi bilo bi dobro da urede i parkete.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nažalost, bojim se da nema pomoći dok se ne promijene parketi. Drvo je jednostavno popilo mačorove mirise.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dva mjeseca je stan u propuhu i non stop se farba i čisti. Ništa :shock:
    Parketi će se brusiti i lakirati, neće se skidati.
    Ne mogu vjerovati da ni to neće pomoći.
    Probat ćemo staviti prije lakiranja sodu bikarbonu ...
    Ako ima još tko savjet, nek slobodno pomogne

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ako su parketi izvor miomirisa, katkad zna pomoći pranje vodom s (velikim) udjelom alkoholnog octa i limuna (limun samo da poslije ne bi sve smrdjelo po octu, malo ublaži smrad).

Čak i ako je riječ o godinama i godinama taloženja smrada, opsežni zahvati poput ličenja, lakiranja parketa itsl. trebali bi istjerati mačji smrad. Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Parketar mi je pricao kad je brusio parkete jednoj zeni koja se bavi uzgojem kokera, davili su se unutra, maske sa filterima su morali nositi kako je to smrdilo, uglavnom da skratim pricu jace brusenje i lakiranje su to "ubili" ...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne znam točno, ali sam čula da je soda bikarbona dobra za uklanjanje neugosdnih mirisa. Nije loše ni ovo s limunom.

Ono što mi još pada na pamet je možda kakvo eterično ulje.

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja sam imala problem "mirisa" dok smo imali malog peseka doma koji si je za wc izabrao parkete i to sam super riješavala sa goldenovim supe 10. To je kao neko univerzalno sredstvo za čišćenje koje ubija i mirise. Pomogao mi je i kod brzinskog čišćenja auto sjedalice nakon bljuvanja, kod čišnjenja auta kad nam se litra mlijeka po ljeti izlila u sjedalo i upila, i mogu reći da mi je to fakat zakon za uklanjanje neugodnih mirisa.

Što se tiće parketa, ja sam parket dobro našpricala s tim prije nego što smo otišli od doma, i nakon toga samo prebrisala mokrom krpom jer to sredstvo nije baš za pranje parketa pa kad se osuši ostanu neke mrlje, to sam riješila mokrom krpom i sve 5

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj goranka prvotno napisa

Ono što mi još pada na pamet je možda kakvo eterično ulje.
    Cajevac je prilicno jak...

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj di_zg prvotno napisa
    ja sam imala problem "mirisa" dok smo imali malog peseka doma koji si je za wc izabrao parkete i to sam super riješavala sa goldenovim supe 10. To je kao neko univerzalno sredstvo za čišćenje koje ubija i mirise. Pomogao mi je i kod brzinskog čišćenja auto sjedalice nakon bljuvanja, kod čišnjenja auta kad nam se litra mlijeka po ljeti izlila u sjedalo i upila, i mogu reći da mi je to fakat zakon za uklanjanje neugodnih mirisa.
    gdje tog ima za kupiti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •