-
bronhoopstrukcije
D.će uskoro tri godine, s godinu dana je krenuo u jaslice koje je pohađao cca tjedan dana jer se razbolio i od tada imao brojne bronhitise te ga od onda čuva baka. Ona je sad prošla operaciju te ga neko vrijeme nemože čuvati. Mi imamo mjesto u vrtiću no u dilemi sam da li da ga šaljem upravo zbog čestih bronhoopstrukcija koje uvijek završe na hitnoj na inekciji solumedrola zbog teškog disanja( u zadnje vrijeme jednom mjesečno ). bojim se da bi u vrtiću to bilo i češće , ili se varam ?Druge opcije čuvanja su mi druga bolesna baka kod koje D. ne voli biti te je znao plakati i biti tužan skoro cijeli dan , i šogor koji se s njim zabavlja i igra , ali je po pitanju jela, učenja i stjecanja navika skroz popustljiv.Molim Vas pomozite svojim razmišljanjima jer odluku moram donjeti čim prije.
-
Koliko dugo ti treba cuvanje?
Tj. hoce li se baka oporaviti i preuzeti malenog za... mjesec, dva, tri, ili ga ona vise trajno ne moze cuvati?
Ako je ono prvo - ja bih se odlucila za sogora.
To mi je nekako najveselije rjesenje 
Dala bih mu popis sto nikako ne zelim da dijete jede, a ostalo bi rjesavali u hodu.
E sad, ako trebas trajno cuvanje... onda bih se za pocetak odlucila za jaslice, dok ne vidim u praksi oce li bronhitisi bit cesci.
-
bronhoopstrukcije
Hvala Blazena.Da, radi se o kraćem periodu, dok se baka ne oporavi .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma