Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: čuvanje smrzlića

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno čuvanje smrzlića

molim cure ,žene ,majke za savjet ..mama sam dvomjesečne curice iz prirodnog ciklusa bez pomoći medicine ..prije toga prošla sam inseminacije i Ivf ,jedamput imali transfer vraćena 1 blastocista (5 DAN ,kasnije prokrvarila)te su nam 4 zamrznute .u međuvremenu ostala sam trudna mogu samo reć Božjom pomoći jer ne znam drukčije objasnit ovu uspješnu trudnoću ,ostale su nam u labosu te blastociste te sad mene zanima -KOLIKO SE ONE DUGO ČUVAJU ,UKOLIKO SE IH NE ISKORISTI(DA NE ŽELIM NOVU TRUDNOĆU)KOLIKO SE PLAĆA ČUVANJE ,TE ŠTO S NJIMA KAD ISTEKNE TAJ VREMENSKI PERIOD ..
    HVALA UNAPRIJED !

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A gdje si bila na postupku, gdje se blastice čuvaju? Kad si imala taj postupak? Prije ili poslije novog MPO zakona?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    A gdje si bila na postupku, gdje se blastice čuvaju? Kad si imala taj postupak? Prije ili poslije novog MPO zakona?
    čuvaju se u Rijeci ,a postupak je bio kraj 2013 god .u međuvremenu sam rodila prekrasnu curicu prirodnim putem i kad dođe vrijeme za razmislit o smrzlićima (ukoliko više ne bi htjela djece ) neznam što s njima ,kakav je zakon ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •