Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Položaj kod dojenja i količina mljeka!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Položaj kod dojenja i količina mljeka!

Zanimalo me koliko položaj bebe kod dojenja pridonosi,odnosno jeli ovisan o količini mljeka koja se proizvede u dojci!
    Znam da količina ovisi isključivo o tome koliko je beba na prsima,česti podoj,više mljeka.
    Mi dojimo u ležećem položaju,djete prema meni,i razmišljam dali se povuće sve mljeko,odnosno dali treba mjenjati položaje kod dojenja!?

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako dobivate dobro na težini, sretni ste i zadovoljni ne moraš ništa mijenjati.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nisam znala gdje da postavim pitanje, pa ak nije dobro molim admina da me prebaci. Ja sam definitivno izgubljeni slučaj jer ne znam postaviti bebu u dobar položaj za dojenje.Evo više od 20 dana pokušavam i ne ide!!!! Moj očaj je sve veći i dođe mi da nataknem šeširiće i odustanem od pokušaja da beba cica prirodno. Mislim da je naš problem taj što je on naučio od početka krivi položaj i da li se to uopće može ispraviti? Nikako da otvori usta onako jako kao beba na slikama u tekstu gdje su lijepo objašnjeni položaji,a ako mu i uspijem zagurat veći dio cice on se promeškolji i vrati na prvobitni krivi položaj. Moje bradavice to naprosto ne mogu izdržati,očajna sam . Jel ima nade za nas, da uspijemo ispravit krivi hvat?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

U kojoj pozi ga dojiš? Bole li te jako bradavice?
    Mi kad sisamo izgledamo malo drugacije nego na slikama, tj. nema bas toliko sise u ustima, jednostavno ne stane, ali dobro sisa, dobiva na težini i ne bole me bradavice. Jedino su me bolile kad sam trebala dobiti prvu menstruaciju nakon poroda.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

kriks, tako je i kod mene (ne uhvati kao na slici) i nista me ne boli. koristila sam sesirice do nedavno i sad se ponovo ucimo na ciku. razmak izmedu gornje i donje usne mu je nekih 1,5cm, jel to dovoljno? dok sise samo bradavicu, razmaka ni nema skoro. no bojim se da ne valja ni tako pa da mi malisa ostane gladan
    jel bi bilo dobro da ga vazem nakon podoja sa sesiricem i bez pa da vidim jel dobije bar priblizno isto?

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mene još uvijek bole bradavice Ja mu guram cicu i ak mu se slučajno desi da dobro ulovi počne ju rastezat dok ne dođe u krivi položaj na koji se on naviknuo

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

saf jesi pokušala nazvati sos telefon za dojenje? u kojoj pozi ga dojis? da pokusas promijeniti pozu?
    anna kod mene je isto tako bilo i jos uvijek je, vidi se razlika kad jede i kad samo navlaci bradavicu. koliko je malisan star? nisam sigurna hoce li ti vaganje poslije svakog podoja ovisno o šeširiću biti previse korisno. pokušaj možda tjedan dana jedno, tjedan dana drugo ako mislis da bez sesirica ne sisa dobro.
    mi nikad nismo koristili sesirice, a srecom nisam ni imala problema s bradavicama.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

macak je star mj i pol.
    ne znam..nisam pametna uopce.. dva dana mu davala bez sesirica, bio nervozan stalno, kakao nije uopce te dane. danas mu dala sa sesiricem i bilo super, nervoza nestala.. iscrpi me to, pogotovo jer sam sama, tata nam na terenu i dode tek..ni ne znam jedem s nogu sto uhvatim jer taman dok pripremim nesto konkretno, probudi se. a s obzirom da dobiva na tezini, pelene puni ko mali prasac i sve ostalo je idealno, mislim da cu vratit sesirice. mozda bude bolje kad jos malo poraste.. ili cu probat opet kad nam tatic bude doma da bar skuha nesto, bude lakse

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

anna_B probaj kupit multi mam komprese.Ja kupila danas i evo držim nakeljene na bradavicama i bolje mi je.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

kriks probala u raznim pozama ,ma ne pomaže ništa jer jednostavno krivo grize. Kad izvadim bradavicu ona je sva bijela jer mi je dotok krvi prekinut pa sam sigurna da to neću nikada ispravit.Nema mi druge nego trpit

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •