i užasno smo tužni. Pala je nezgodno na glavu imala je par puknutih kapilara u oku i izgledala je kao da se oporavila, ali jučer nakon deset dana i dvije ture inekcija, odjednom epileptični napadi, mazili smo ju cijelu noć i utopljavali. Nismo ju dali uspavati sinoć u dežurstvu jer nije jaukala nego se samo stiskala uz nas, i danas u zoe su je pokušali spasiti, ali dobila je gadan napadaj i pustila se. MM je bio s njom. Grozno mi je što smo i ja i muž toliko u komi da nas ljudi čudno gledaju, a i malo mi je bed pred klincima cijeli dan ridati. A bila je tak draga i slatka. Što je najgore užasno smo klince plašili s tim da je ne smiju dirati jer je maca bolesna i treba joj mira i sad su oni jadničci zaključili da su oni krivi i da je sigurno pala kad su je oni natjeravali... Nije ni to isključeno, ali veterinar kaže da je jednostavno negdje nezgodno udarila i da je dobila ugrušak koji je eto nakon deset dana negdje nešto pritisnuo. Da se to može dogoditi i od ne tako jakog udarca, ali baš na krivo mjesto tipa ako je skakala s ormara na stol pa fulala ili se poskliznula po radijatoru itsl. Kaže da je to onaj jedna promil "glupih" ozljeda.![]()

Odgovori s citatom