Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kako ih zimi oblacite za vrtic?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Kako ih zimi oblacite za vrtic?

Evo, zahladilo i dalo mi mislit

Uskoro ce zima.
    Vani je hladno, al unutra je grijanje i prilicno toplo.
    Oke, gore lagana majicica s dugim rukavima + gornji dio trenirke + jakna, al sto dolje?
    Ak ga obucem u straple i futrane hlace, skuhat ce se dijete.
    Ak ga obucem u trenirku primjerenu centralnom, smrznut ce se kad budu isli van.

Kako vi svoje oblacite?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vani trče i skaču, pa se neće smrznuti - ne brini. a unutra zna stvarno biti za zakuhati. dakle - gore tanka pamučna majica i potkošulja; dolje - tanke hlače od trenerke (nije ih baš lako naći, da nisu fudrirane - uvijek sam muku mučila s tim :/ ) i sokne.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma mi smo jutros bili i jednom klincu je bilo vruće i teta mu je odmah skinula tu gornju maju.

ontopic: trenirka i dokoljenke, maja na kratke rukave, preko toga tanka na duge rukave, preko toga debeli gornji dio trenirke (jaknica)

na nogama nove tenisice koje je jedva skinuo, al išao je spavat u njima, morala sam mu u snu skidat

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam svojoj nakupovala dokoljenke..kao, nešto između sokni i štrampla...a osim toga ima tak slatke listove u tim dokoljenkama da si ne mogu pomoći..

meni je malo bed ovo prijelazno razdoblje, dok ne griju, a vani je hladno, zbilja ne znam što bi joj obukla

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    vani trče i skaču, pa se neće smrznuti - ne brini. a unutra zna stvarno biti za zakuhati. dakle - gore tanka pamučna majica i potkošulja; dolje - tanke hlače od trenerke (nije ih baš lako naći, da nisu fudrirane - uvijek sam muku mučila s tim :/ ) i sokne.
    isto ovako.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Odlično pitanje, ali odgovor... :/ treba dobro smisliti...

Moj G. je jutros otišao u štramplicama i trenerci, gore potkošulja i pamučna majica dugih rukava.
    Ja mu stalno stalno ponavljam da ima u ruksaku prsluk, ako mu bude hladno,
    da skine trenerku i ostane u štramplicama, ako mu bude vruće,
    ludo je ovo vrijeme, čovjek stvarno ne zna šta bi...

U Sa je jutros bilo 5 stepeni, brrr!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    meni je malo bed ovo prijelazno razdoblje, dok ne griju, a vani je hladno, zbilja ne znam što bi joj obukla
    a tek sebi :/
    a najgore mi je što ne znam da li da selim ljetnu robu i spuštam jesensko - zimsku kolekciju. ili da još malo pričekam. :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja svoje majice kratkih rukava ni ne selim, one su mi u điru cijelu godinu. A njima ostavim par komada. Onako, ili za preko dugih rukava ili ispod neke trenirke.
    Ja sam jučer njihovu totalno ljetnu robu već maknula.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nama su tete rekle da ih oblačimo slojevito ali da robica ne bude predebela jer imaju podno grijanje pa će im biti previše vruće ....

ja imam drugi problem da mi je svaki dan zaflekama, i hlače i majice, od puzanja, od jela :/ neznam šta da joj oblačim jer nemam toliko stare robice a žao mi je noviju robicu da izfleka....

morat ću u shoping nekih jeftinih stvari za koje mi nije žao

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jutros otišao u trenirci, čarapice, bodi kao potkošulja, majica dugih rukava i jakna...

nama su rekli da možemo donjet štramplice u ormarić pa će ih one obuć kad će ići van po zimi...al stvarno je vruće tamo...

ja ne žalim robicu, tak sve brzo preraste...a uvijek je ljepo obučen, usklađena obleka i čarapice
    i ne kupujem ništa skupo H&M, Bearfoot, Coconut, Filimar...sve prilično jeftino a kvalitetna roba..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •