Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Cure, strah me!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Cure, strah me!

Friška trudnica (3 tjedna), idući tjedan sam naručena kod gin., a mene od jutros tako boli trbuh i napeta sam kao da ću dobiti vješticu svake sekunde!
    Što mi se to dešava, je li i Vama bilo tako, da li je to normalno....ne moram reći da sam sva ukočena od straha i ne usudim se dići sa stolice...užas! :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: Cure, strah me!

Citiraj Stara koka prvotno napisa
    Friška trudnica (3 tjedna), idući tjedan sam naručena kod gin., a mene od jutros tako boli trbuh i napeta sam kao da ću dobiti vješticu svake sekunde!
    Što mi se to dešava, je li i Vama bilo tako, da li je to normalno....ne moram reći da sam sva ukočena od straha i ne usudim se dići sa stolice...užas! :shock:
    Tako je i meni bilo u pocetku. I ja sam mislila da cu svakog casa procuriti.
    Bilo je bolova i neka napetost u donjem dijelu stomaka, a i bolova u ledjima...svi simptomi kao pred mengu.
    Srecom, sve je dobro proslo i trudnoca se zadrzala. Al sam panicarila na veliko i u to vrijeme sam bila uvjerena da cu procuriti.
    Kasnije sam od mnogih zena cula da je to sve normalno u tako ranoj trudnoci.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja bih rekla da trudnoća počinje i završava sa menstrualnim bolovima .
    Kad sam tek ostala trudna isto sam imala osjećaj ( pa čini mi se do 8-9 tjedana) da ću svaki čas procurit. I znam da jako puno žena ima isti taj osjećaj.
    Sad sam 37 tjedana i prije nekoliko dana su opet počeli "menstrualni" bolovi.

Opusti se, malo miruj, sve je to normalno. Svakako sve to reci doktoru kad odeš na pregled.
    A ako ti je baš velika panika - nazovi ga da te umiri. Ne ustručavaj se.
    Uzimaš li utrogestane?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Suncem.m. prvotno napisa
    Ja bih rekla da trudnoća počinje i završava sa menstrualnim bolovima .
    Kad sam tek ostala trudna isto sam imala osjećaj ( pa čini mi se do 8-9 tjedana) da ću svaki čas procurit. I znam da jako puno žena ima isti taj osjećaj.
    Sad sam 37 tjedana i prije nekoliko dana su opet počeli "menstrualni" bolovi.

Opusti se, malo miruj, sve je to normalno. Svakako sve to reci doktoru kad odeš na pregled.
    A ako ti je baš velika panika - nazovi ga da te umiri. Ne ustručavaj se.
    Uzimaš li utrogestane?
    Potpisujem sve!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ne, uzimam samo folnu kiselinu......rekli su mi da je to ok za početak trudnoće

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nazovi ti dr. folna i utrići su dvije različite stvari i nemaju veze sa učinkom. A vjerojatno ti n eće trebati. Što se tiče svake vrste bolova ja sam specijalizirala. To je nevjerojatno, od tvrdog trbuha, sitnih probadanja, tupe boli, nadutosti, leđa... To je sve prolazno, bolovi ne smiju biti jaki i konstantni, tako je moj dr. rekao , a tako malo mora nekada. Najgore je kad misliš na to onda ti se čini da su jači i duži, malo probaj zanemariti. I promaj sa donatom, ja svaki dan popojem po 3 x 1dcl, onako usput, i stvarno popmaže i kod bolova i stih grčeva . Ma vidjet ćeš uvijek nešto bolucaka, čisto da imaš na što misliti

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

thnx rebeca, najbolje da poslušam i nazovem doca, i to što kažeš, čim malo mislim na nešto drugo, kao da ne osjećam više takav intenzitet
    to ti je kad imaš zbunjolu u glavi i sve ti je novo i sto pitanja i sto odgovora, a mozak vrtiiii, umjesto da skuham neki čaj od kamilice i fino se opustim...idem sad raditi nekaj i koncentrirati se na papiruse, mam bu bolje nadam se

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zbilja je to nevjerojatno vidjet ćeš sama, mene ako nešto slučajno zaboli , a što maora nekada, jer se maternica rasteže. E ja odmah tu bolu troduplo registriram u glavi, i umislim da je trajalo satima. To ti je sve zbog straha , a samo kad nornalno i logično razmisliš, pa ipak je u trbuhu mali bebač, pa mora se nešto događati osjetno.
    Sretno kod dr.
    Još nešto, moju sestru je cijelu trudnoću bolilo, tako bi je probijalo da bi morali u sred grada malo stati da je grč prođe. Dr. je rekao da je to ok., da nisu to bolovi za krevet. Njena beba nije imala mjesta , pa je atalno bila gurancija. I na kraju rodila preslatkog dečkića

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stara, ne beri brigu. Rasteže ti se maternica. Bitno da nema krvi. Sretno

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja moram priznati da sam sve do 12-tog tjedna imala takve bolove kao da cu svaki cas dobiti mengu i svaki put se jako uplasila pa sam pitala dr.i on kaze da je to normalno da nema mjesta panici

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i ja sam se tako uspaničila prvi put, nisu pomogli ni savjeti od friških i starih rodilja da je sve to ok i normalno pa sam otišla kod ginića i lijepo mi je objasnio da je sve to normalno i dao mi normabel od 2 mg da se malo opustim i smirim. ako te i dalje frka, nazovi ga ili nek te netko odveze do njega bez obzira šta si naručena idući tjedan. bolje spriječiti nego liječiti..

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

kak ste mi super lijepo sve objasnile, thnx...
    zvala ja ordinaciju, gužva je, a i popodne nema doca, a sad sam na poslu i nemrem van....ma smiriti ću se domeka za vikend i sve bu dobro valjda....bacim si neke filmeke na tv i opustim se.....

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Točno znam kroz što prolaziš Ja sam bila u sličnom filmu s M.

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imaš li mučnine?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mrzim ta boluckanja, bolove, rastezanja, probadanja, a svega na bacanje svaki dan! Ja npr. još ponekad znam imati te PMS bolove, neke ih žene imaju kroz cijelu trudnoču...javi se na 3 minute i prestane...a kako je Rebeca rekla, meni te 3 minute traju sto godina...samo ti zovi svog dokija ako te strah i lijepo mu sve opiši, posao mu je da sluša i da te smiri...Donat Mg pomaže stvarno, a ako se ne možeš skulirati onda traži Normabel...on če te definitivno smirit i lijepo ušlagirat

Ps: normabel naravno samo kad ti stvarno treba, bolje manje nego više, iako ti tu i tamo ne može naškoditi...

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Stara koka da, sve je to normalno ukoliko nnema krvi. Nego...nije mi jasno kako znaš da si T 3.tjedna? Po nekakvoj logici su sve žene kad saznaju da su T ili im izostane M već u 4. ili 5. tjednu?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa tako što sam pratila plodne dane i tako što znam kad sam ostala trudna...to ispada po doktorima 5 tjedana, ali oni i tako računaju od prvog dana ciklusa....a to nije i dan začeća....eto, tako znam da sam bila trudna 3 tj kada sam napisala post ...u međuvremenu bila i kod doca i sve je ok, samo što imam cistu na lijevom jajniku pa me sad malo boli...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •