Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Kad stalno nešto "štreca"

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Kad stalno nešto "štreca"

Kad bi me tko zaozbiljno pitao kakvog sam zdravlja, ne znam što bih odgovorila. Naime, liječniku idem najviše dva puta godišnje i to zbog uobičajenih sezonskih boljki tipa upaljenog grla i sl. Ali... Imam osjećaj da me zapravo svakodnevno nešto boli, izmjenjuju se stvari poput glavobolje, boli u koljenu, leđobolje, pa se javi bol u zglobovima ruke, pa iznenadna i neobjašnjiva trbuhobolja, onda zabolucka jajnik, uglavnom stalno nešto. Onako, djeluje kao da nije ništa oko čega bi trebalo dizati frku i znam da će brzo proći, ali baš sam kao Jeremija iz "Alana Forda"! Čim jedno prođe, drugo dođe... Inače, pazim na zdravlje, pokušavam se hraniti zdravo, ne pušim, ne pijem alkohol (ni kavu čak)... Jedino baš ne spavam dovoljno. Noćni sam tip i često sam neispavana jer bebu ne zanima što sam radila noću... Imate li još koji Jeremija na forumu, netko kome nije ništa, a stalno mu je nešto? Ima li možda netko tko je potpuno savršenog zdravlja, tko recimo može spojiti 4 tjedna zaredom da se osjeća odlično? Što bi mi savjetovali?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kužim.
    Ne boli konkretno, ali s vremena na vrijeme se stalno javlja, tek da znam da sam živa.
    Pa me tako bolucka vena na desnoj nozi, pa koščice u stopalima kada u jutro stanem na noge, pa sva utrnem dok čučim...

Sve to donesu tridesete, sigurna sam!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Sve to donesu tridesete, sigurna sam!

u tim godinama sam se radnim danom vraćala doma u 5 ujutro, a neradnim u 9...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

De još napiši šta si radila kad normalan svijet spava?

A šta ja znam šta će doći s pedesetima? Možda čudesno ozdravim od svega?

Zezaj ti, zezaj. Ali ja se stalno vraćam na godine kad me nije boljelo ama ništa, a te su godine počinjale s 2.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ma nije to ništa
    baš sam nedavno negdje slušala da su ti "bolovi" koje osjećamo skroz normalni,da je to znak da se organizam protiv nečega bori.A protiv čega,samo on zna
    ne znam dal sam uspjela spojiti četiri tjedna a da mi nije bilo ništa,ne zamaram se time

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mene isto non stop nešto boli, i isto brzo prođe. liječnik me vidi jednom u nekoliko godina (npr. zadnji put mi pukli ligamenti u koljenu). liječim se odmorom, pogotovo odmorom živaca
    moj muž kaže da će od mojih roditelja tražiti odštetu jer su mu 'ustupili' robu s greškom!!!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

De još napiši šta si radila kad normalan svijet spava?
    ružila s odličnim društvom, zaštićena ko lički medvjed ...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa, dobro... i ja sam ružila s klincima. Sva sreća, sad svi spavaju cijelu noć.
    Ja ću vani ružiti u pedesetima.

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vjerujete li da bi ti "fantomski" bolovi mogli biti na psihičkoj bazi, prouzročeni nekom unutrašnjom neravnotežom?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sramežljiva prvotno napisa
    Vjerujete li da bi ti "fantomski" bolovi mogli biti na psihičkoj bazi, prouzročeni nekom unutrašnjom neravnotežom?
    pa naravno da bi...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    pa naravno da bi...
    itekako

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

O i mene stalno nešto bolucka (da ne nabrajam).
    I ne zabrinjavam se previše, a dr. vidim, ako, 1 godišnje.

A trenutno me bole SVI mišići od prvog sata pilatesa. :/ A ja mislila da se tam malo rsteže i to je to

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mene štrecka, ali se ne obazirem baš puno, jer stvarno smatram da je to normalno.... mašina je to....nema kompliciranije na ovom svijetu....

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo sramežljiva, da nisi usamljena, prijavljujem se i ja kao još jedan Jeremija na forumu - i mene stalno nešto štreca - ili me jajnik uhvati ili uši ili me leđa bole ili koljena ili glava ili sam danima jako umorna i samo mi se spava ili uvijek neki klinac i ide mi na živce ali to valjda tako ide i tješim se da je i drugima isto ali da za njihove boljke ne znam pa da mi se samo čini da im je bolje nego meni

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dok se bol seli s mjesta na mjesto - dobro je.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    dok se bol seli s mjesta na mjesto - dobro je.
    tak se i ja tješim.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa, dobro... i ja sam ružila s klincima. Sva sreća, sad svi spavaju cijelu noć.
    Ja ću vani ružiti u pedesetima.
    Ovako se i ja nadam...

OT:jučer me netko pita gdje se izlazi u Zagrebu...
    "Hoćeš čuti kad sam zadnji put bila vani, ono za pravo"

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mene muž zove Jeremija.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: Kad stalno nešto "štreca"

Kad bi me tko zaozbiljno pitao kakvog sam zdravlja, ne znam što bih odgovorila. Naime, liječniku idem najviše dva puta godišnje i to zbog uobičajenih sezonskih boljki tipa upaljenog grla i sl. Ali... Imam osjećaj da me zapravo svakodnevno nešto boli, izmjenjuju se stvari poput glavobolje, boli u koljenu, leđobolje, pa se javi bol u zglobovima ruke, pa iznenadna i neobjašnjiva trbuhobolja, onda zabolucka jajnik, uglavnom stalno nešto. Onako, djeluje kao da nije ništa oko čega bi trebalo dizati frku i znam da će brzo proći, ali baš sam kao Jeremija iz "Alana Forda"! Čim jedno prođe, drugo dođe... Inače, pazim na zdravlje, pokušavam se hraniti zdravo, ne pušim, ne pijem alkohol (ni kavu čak)... Jedino baš ne spavam dovoljno. Noćni sam tip i često sam neispavana jer bebu ne zanima što sam radila noću... Imate li još koji Jeremija na forumu, netko kome nije ništa, a stalno mu je nešto? Ima li možda netko tko je potpuno savršenog zdravlja, tko recimo može spojiti 4 tjedna zaredom da se osjeća odlično? Što bi mi savjetovali?
    Ovo kao da sam ja pisala, od riječi do riječi. I sad me boli desni jajnik ili nešto drugo na desnoj strani, nemam pojma što. I stalno, i stalno nešto. Već mi to zbilja ide na živce. I odmah pomislim da je nešto ozbiljno. Moram se izliječiti od tog straha od bolesti a nemam pojma kako. I kako je netko pitao da li to može biti na psihičkoj bazi, sigurno je da može, evo moj primjer: boljelo me je uho, i boli i boli, odem k dokrotu, pregleda me i veli uho je u redu, nema upale i to ti je sigurno od zuba. Ja dođem van iz ordinacije i mene prestane boljeti uho. Odem k zubaru i fakat, zub za popravljati. Psiha može i stvoriti bolest i izliječiti. Trebamo samo pozitivno razmišljati i biti optimistični, a meni to nažalost ide malo teže.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo ja se osjecam odlicno 3 tjedna sve do PMS-a ali ako cu traziti dlaku u jajetu mogla bi uvjek naci nesto da me boli
    Ja to strecanje ignoririram zabavim se necim drugim
    npr koncentracijom

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo ulovilo i mene uz tempo zadnja 2 tjedna prvo me malo štrecalo pod lopaticom, pa se proširilo na cijela leđa a danas migrena... Tješim se da ću uskoro završit i taj izvještaj i napokon uz manje stresa i napora nestat sve te boljke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •