Sramežljiva prvotno napisa
Kad bi me tko zaozbiljno pitao kakvog sam zdravlja, ne znam što bih odgovorila. Naime, liječniku idem najviše dva puta godišnje i to zbog uobičajenih sezonskih boljki tipa upaljenog grla i sl. Ali... Imam osjećaj da me zapravo svakodnevno nešto boli, izmjenjuju se stvari poput glavobolje, boli u koljenu, leđobolje, pa se javi bol u zglobovima ruke, pa iznenadna i neobjašnjiva trbuhobolja, onda zabolucka jajnik, uglavnom stalno nešto. Onako, djeluje kao da nije ništa oko čega bi trebalo dizati frku i znam da će brzo proći, ali baš sam kao Jeremija iz "Alana Forda"! Čim jedno prođe, drugo dođe... Inače, pazim na zdravlje, pokušavam se hraniti zdravo, ne pušim, ne pijem alkohol (ni kavu čak)... Jedino baš ne spavam dovoljno. Noćni sam tip i često sam neispavana jer bebu ne zanima što sam radila noću... Imate li još koji Jeremija na forumu, netko kome nije ništa, a stalno mu je nešto? Ima li možda netko tko je potpuno savršenog zdravlja, tko recimo može spojiti 4 tjedna zaredom da se osjeća odlično? Što bi mi savjetovali?