-
Ranica u nosu
Prie par mjeseci sam primetila nakon teške prehlade da me jedna nosnica zateže pri ispuhivanju nosa. S unutarnje strane nosnice na sluznici sam skužila da imam mali ranicu kao sitnu ogrebotinu. Stvorila se mala krastica i skužila sam da ta ranica ne prolazi tj. ogrebotina baš i ne prolazi. Preko ljeta sam se kupala u moru i ništa me nije zatezalo, nisam kužila ranicu nije bilo ni ogrebotine. I sad prije dva dana opet skužim da me zateže i ranica je tu, kao sitni rez. Bila sam i još uvijek sam pod silnim stresom, ne znam jel to neki pokazatelj pada imuniteta, herpes ili ne daj Bože, svašta već brijem. Ranica ne krvari, barem nisam primjetila. Ima li netko kakav pametan savet? Kad nekoliko dana mažem nevenovom masti, mislim da nestane. Ali zašto se opet javlja?
-
:shock: identican problem ja imam :shock:
Bila sam kod doktorice u petak i dala mi je uputnicu da izvadim kompletnu krvnu sliku ukljucujuci i secer jer sam imala gestacijski dijabetes.
Ona se boji da se to desava zbog povisenog secera :/
Uglavnom, u srijedu vadim krv, u cetvrtak idem k njoj, a nakon toga vjerovatno otorincu jer ja ovo vise ne mogu izdrzati, pogotovo sada kada mi nos jace curi zbog ovih promjena vremena - koma ziva
-
Stvarno? A gdje ti je smještena ranica? Moja je u nosnici, odmah na ulazu na onoj hrskavici između dvije nosnice. surfala sam po internetu i krepala od straha.
-
ja vec 2 tjedna imam tu ranicu i ja sam je mazala sa nevenovom kremom jer me je uzasno zatezala. I sad je vise nema
-
Moja je smjestena tocno na pregibu tj. gdje se nosnica pocne suzavati, znaci malo dalje od ulaza :/
-
Marsupilami javi šta je rekla doktorica. I šta kaže otorinac. Meni je otorinac rekao prije par mjeseci, prije nego što sam skužila ranicu, da imam kroničnu upalu sinusa. Često sam prehlađena.
sigurna sam da će sutra bit sve ok kod doktorice. ~~~~~~
Mažem nevenom pa ćemo vidjeti.
-
najvjerovatnije se radi o upali sluznice nosnog predvorja,pokušajte mazati antibiotskim kremama ( na pr. Belogent,Diprogent,Geokorton...) najmanje 7 dana.
-
Kinder zar upala može trajati nekoliko mjeseci? Odnosno proći, pa se opet pojaviti? Jer mene na moru ništa nije zatezalo, peklo, nije bilo krastice...
-
-
Kupila sam i beta glukan, navodno jako dobar za imunitet.
-
Ja imam ranicu u nosu čim zahladi....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma