Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: "Rupa" u ožiljku od CR

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno "Rupa" u ožiljku od CR

Eto, i to imam :/

Bila sam na sistematskom u poliklinici Sunce, i na ginekološkom ultrazvuku ginekolog je uočio rupu u ožiljku na unutrašnjoj stijenki maternice. Kako sam bila na pregledu 7 dan ciklusa, ta je rupa vidljiva jer je bila puna menstrualne krvi.
    Posljedica toga je što ja imam 5 dana menstrualnog krvarenja i još 7-10 dana tamnosmeđeg iscjedka.
    Ginekolog preporuča da se to riješi vaginalnom operacijom i preporučuje mi prof. Barišića. Dotični radi u Petrovoj i kao konziljarni doktor u Poliklinici Sunce u Trnju.
    Ja bih išla na dogovor, ali ne znam kako da to sad izvedem sa svojim socijalnim ginekologom (koji bi mi trebao dati uputnicu ako idem u Petrovu).
    Ja sam inače zadovoljna sa svojim ginekologom, i dosta se dobro poznajemo, a ovaj pregled nam je platila firma. I sad mi je neugodno doći tam i reći, evo otkrio mi je jedan drugi ginekolog ono što vi niste u 4 godine (a žalim se na to dugotrajno "krvarenje" već dugo), dajte mi uputnicu za Petrovu.
    Kako da to izvedem najbezbolnije? I imate li neku prporuku kako da najlakše i najbrže dođem do prof. Barišića.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jednostavno reci da si bila na sistematskom pregledu i da ti je uočena rupica. Molim Vas uputnicu za Petrovu...

A doći do Barišića.... teže. Čovijek je u gužvi...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa
    Jednostavno reci da si bila na sistematskom pregledu i da ti je uočena rupica. Molim Vas uputnicu za Petrovu...
    x ... i ubaci da je to to od firme da ne misli da si ga išla kontrolirat

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dr. Barišić ima normalno ambulantu u Petrovoj, pa možeš kod njega na pregled tamo, ali kako doći k njemu na operaciju pojma nemam tj. ne znam hoće li te uzeti. Ako radi u Suncu onda ti je najbolje da ih tražiš da te on pregleda (i da platiš pregled), tako ćeš se sigurno najlakše dogovoriti za operaciju. Ali potraži još neko mišljenje.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo, moja se frendica naručila kod dr Barišića u Sunce, za ovu subotu...zvala je prije 10ak dana! Znači, nije nemoguće pa možeš do njega i privatno....a svom giniću kako su ti cure i rekle-reci da te firma slala i da su tamo vidjeli problem i to je to. Ionako bi trebao dati uputnicu ako ti treba - bez riječi....njegov veeeliki propust!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •