Eto, i to imam :/
Bila sam na sistematskom u poliklinici Sunce, i na ginekološkom ultrazvuku ginekolog je uočio rupu u ožiljku na unutrašnjoj stijenki maternice. Kako sam bila na pregledu 7 dan ciklusa, ta je rupa vidljiva jer je bila puna menstrualne krvi.
Posljedica toga je što ja imam 5 dana menstrualnog krvarenja i još 7-10 dana tamnosmeđeg iscjedka.
Ginekolog preporuča da se to riješi vaginalnom operacijom i preporučuje mi prof. Barišića. Dotični radi u Petrovoj i kao konziljarni doktor u Poliklinici Sunce u Trnju.
Ja bih išla na dogovor, ali ne znam kako da to sad izvedem sa svojim socijalnim ginekologom (koji bi mi trebao dati uputnicu ako idem u Petrovu).
Ja sam inače zadovoljna sa svojim ginekologom, i dosta se dobro poznajemo, a ovaj pregled nam je platila firma. I sad mi je neugodno doći tam i reći, evo otkrio mi je jedan drugi ginekolog ono što vi niste u 4 godine (a žalim se na to dugotrajno "krvarenje" već dugo), dajte mi uputnicu za Petrovu.
Kako da to izvedem najbezbolnije? I imate li neku prporuku kako da najlakše i najbrže dođem do prof. Barišića.

Odgovori s citatom