Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Pranje zubi u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podizem temu jer me zanima trenutno stanje... kod nas po nekim novim smjernicama se ukinulo pranje zuba u vrticu sto je praksa od uvijek pa dam iznenadjena. Peremo mi redovno zube doma i super su zdravi tako da mozemo i bez tog treceg pranja u vrticu ali kazu tete...to su nove smjernice...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja se sjecam da kad sam ja isla u vrtic da smo prali zubr prije spavanja(istina da je to bilo prije 30 god), al evo mali sad prvi razred, proveo je u vrticu punih sest godina i nikada nisu prali zube.
    Sjecam se da su na jednom roditeljskom spominjali da nema potrebe vise za tim( kao puno se gubi vremena, a nije neka korist o pranju zubiju popodne)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Podizem temu jer me zanima trenutno stanje... kod nas po nekim novim smjernicama se ukinulo pranje zuba u vrticu sto je praksa od uvijek pa dam iznenadjena. Peremo mi redovno zube doma i super su zdravi tako da mozemo i bez tog treceg pranja u vrticu ali kazu tete...to su nove smjernice...
    Stalno jedno te isto...Moji su prali, ali sjećam se da je kod starijega u zadnjoj vrtićkoj godini bila mješovita grupa, pa su isto to ukidali jer kao djeca razmjenjuju četkice pa se tako razmjenjuju i bakterije. Doduše, imali su oni streptokok, pa je to mogući razlog.

Moji su sad veliki klipani, ali imaju fiksne aparatiće i neophodno im je pranje zubi nakon svakog obroka. Vjerujte, lakše je to riješiti u vrtiću. Ovak, nema druge nego sklopiva i interdentalna četkica u džep, a pasta sqmo doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •