-
bok drage moje!
čitam vaše postove i stvarno kao netko objektivan mogu vam reći da su svi argumenti, i oni za pranje i oni protiv pranja, na mjestu! u isto vrijeme bi se mogla složiti sa svima...
međutim kao stomatolog smatram da bi se zubi trebali četkati! ne samo zbog toga što će oni temeljito oprati zubiće već i zbog stjecanja navike pranja! iskreno čitajući post o tome da ide 1 teta na 34 djeteta... teško mi je to komentirati jer nemam još djece... ali nisam znala da njih tako puno pazi jedna teta! i realno gledajući u dobi od tri godine oni stvarno samo brljaju četkicom po ustima, što me opet vraća na ono što sam napisala o stjecanju navike!
uglavnom, zubi bi se trebali prati,obavezno! ne samo ujutro i navečer nego i preko dana! jer iznenadili bi se da vidite kakvo je stanje u ustima djece, i koliko puno djece u ranoj dobi ostane bez šestica!
vezano za ovo mijenjanje četkica međusobno - kako bi bilo da na četkicama im piše ime, ali ako kažete da ide 1 teta na njih toliko puno, opet ne znam kako to kontrolirati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma