-
Joj, hvala do neba! Nisam vjerovala da cu tako brzo dobiti odgovore. Iako mi je islo na zivce, valjda je normalno sto mi sada vec nedostaje (sto prakticno, sto sentimentalno) ona nabreknutost grudi. Ma, imala sam i mastitis i ragade i sve zivo, pa beba ne moze da uhvati dojku koliko je nadoslo... Uh.
Hvala vam puno, jer se vec sada smijem svojoj ideji da kupim adaptirano... Sada bebi pajki, sto je valjda znak da nije gladan. Hranicu ga na sat vremena, na 10 minuta ako ce to koristiti, a sada idem da uzmem taj caj (koji mi ima divan ukus
)
Da sam ovo podijelila sa nekim od svojih, dobila bih makar 5 gratis limenki adaptirane hrane... Moja prijateljica dodaje malom to jer je dr rekla da je slabo napredovao. Mali je dobio nesto manje nego moja beba, ali to je valjda zato sto je u startu rodjen kao krupniji nego moj sin, a i geni valjda uticu - ne moze od mene i muza koji smo veeeeliki i njih koji su sitniji gradjom beba biti ista. I normalno da moj sin brze napreduje kad je rodjen sitan i prije termina... Ali... Sta reci. Znam jos stotinu prica o unistenom dojenju.
Znaci, moja momcina raste, ljubi ga majka, i to intenzivno
Srecko moj mali
)) Cure, popravili ste mi snagu duha! Ljubim vas puno, puno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma