Citiraj Oblak_u_bikiniju prvotno napisa
Joooj, upomoc.
Mi smo iskljucivo dojili do sada kada imamo 3 ipo mjeseca i zelimo da to nastavi, ali...
Ja poslijednjih noci nemam dovoljno mlijeka za njegovu traznju. Preko dana tu i tamo, a kulminiralo je sinoc. Trazi da jede non stop, a moje dojke vise nisu pune i "teske" kao prije.
Vjerujem da je samo faza, ali kako je prevazici.
jest faza, to ti je skok u razvoju sa 3 mjeseca, najčešće i najteži skok u razvoju , trebaš samo izdržati
i meni je bilo gadno, trajalo je skoro tjedan dana, nakon toga sve 5

bebe se odjednom rastegnu i u roku 24h trebaju više mlijeka (skok), no tvoje sise to ne znaju, zato bebači sisaju, sisaju, ... i što više bude praznio sisu to če tvoje tijelo shvatiti poruku: treba povećati proizvodnju
za koji dan će sise sustići bebačvou potrebu, tj. biti će sasvim dovoljno mlijeka
sad ti je maleni manjak, jedini recept: neka sisa kolko god hoće, sam će navuči mlijeko
samo treba izdržati

čaj od komorača za tebe, meni je bio ukusniji orginal koji se kuha, nego oni instant

moja mala je imala grčeve od kravljeg mlijeka (ja nisam smjela ništa mlječno do njenih 5mj), inače pomažu kapi (pitaj u ljekarni), lagana masažica trbuha, 5 min polijeganje na trbuh

bude sve ok