Dakle, radi se o sljedećem.
Moj M. ima 4,5 godine i prilično energije pa je teta u vrtiću preporučila upis u nogometnu grupu.
Navodno, svi dečki jako vole trenera, a u njihovoj dvorani je trening pa možda ne bi bilo loše.
Kako se moje dijete teže prilagodilo na vrtić (idemo sad već drugu godinu!), a lani smo pokušali sa sportskom školom koju nije prihvatio, mislili smo da bi ovo moglo proći.
Uz to, primaju kikiće od 4 godine naviše.
Nagovarali smo ga tjedan dana i dijete napokon pristalo.
Kupili mu i neku opremicu...
Jučer je išao drugi put da bi nam trener rekao kako on samo stoji na golu, kako ne kuži protivničku stranu, kako nije za to! :shock:
Malecki šuta loptu po parku, prilično je spretan i prilično zadovoljan treningom, a sad mora odustati!
Pa zar ih u vrtiću pripremaju za Ligu prvaka!
Jel' nije pohvalno da dijete uopće hoće ići, pa tek mu je drugi put i naravno da još ne kuži 'naš gol, njihov gol'!
Jel' nije njihova uloga razvijati sportski duh pa ma kako uspješno bilo!
Razumjela bih da se dijete krevelji, zaziva roditelje, lijepi za trenera, ali od drugi put nije shvatio pravila nogometa - zaključak: nije za nogomet!
U nekim vrtićima imaju sportsku grupu, pa uče o svemu općenito i malo, što mi je pametnije!
Ja sam smatrala da je i ovo slično, s naglaskom na nogomet, a kad ono - nogometna akadamija - mo'š mislit!
I sad?
Kud s kikićem od 4,5? I kako djetetu objasniti!
Tjedan smo ga nagovarali i sad kad je pristao i ide zaista s guštom, što reći - čuj ti ipak nemoj ići? Pitat će me - zašto!
Kakav sam ja roditelj - malo idi, malo nemoj!
Ili da mu velim - trener te neće :shock: !
Sorry na ovolikom postu, ali baš sam depra!
Ako ima već slična tema, nek' moderatorica prebaci!

!
Odgovori s citatom
. ako već imaju nogometnu grupu u vrtiću (a definitivno su premali za taj sport) onda mi nije jasno da nekoga mogu izbaciti iz nje. :shock: