Zasto mi sat pokazuje pogresno vrijeme (1 sat manje) ako je u postavkama nariktano (GMT+1) Zagreb, Sarajevo......?![]()
Zasto mi sat pokazuje pogresno vrijeme (1 sat manje) ako je u postavkama nariktano (GMT+1) Zagreb, Sarajevo......?![]()
Treba biti GMT +2
A kak znas da je GMT+1 ustvari Zagreb i Sarajevo? :?
Piše! U profilu kada određuješ vremensku zonu.
Meni piše :?
Evo sto pise:
Vremenska zona: (GMT+01:00) Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Madrid, Rim, Pariz, Beč...
(GMT+02:00) Atena, Istanbul, Minsk, Bukurešt, Jeruzalem, Kairo...(GMT+03:00) Nairobi, Kuwait, Riyadh, Baghdad, Moskva, VolgogradWellington...
evo,i ja sam stavila na Zagreb (GTM+01.00) i pokazuje mi sat manje tj. umjesto 10 sati pokazuje 9 sati :?
Mi smo GMT+1
Bar Hrvatska... Tako da treba biti to.. ALI znam da meni nije valjalo na tome i ja drzim na Atenskom vremenu, GMT+2. Ne mogu se sad sjetit jel to uvijek ili samo za DST, no uglavnom meni stoji tako pa je sve ok![]()
ja sam si stavila GMT + 2 i sad je ok
inače imam i ja pitanje,
zašto se svaki put moram loginirati a u profilu sam odabrala opciju da sam uvijel logirana
:?
to mi vrijedi na svim ostalim forumima
odi u tools => internet options => i tamo pobrisi cookije i temp internet files... ugasi explorer.. i onda opet otvori i ulogiraj se (oznaci da ti zapamti) i trebalo bi sljakati..
meni piše sve ovo što su cure navele!anchie76 prvotno napisa
anchie, koji stil fouma koristis kad ne vidis ovo s gradovima? :shock:
maria, je li ti pomoglao savjet o brisanju cookija? ja mislim da je kod tebe bas obrnut problem, trebas se svaki put ulogiravati bas zato jer ti "ne pamti cookije" (ne znam kako ovo <-- reci a da ne bude smijesno onima koji se u to kuze)
savjet mi je pomogao!sad sam stalno ulogirana!
Sad ne samo da mi je kriva vremenska zona, vec zuri i 5 min.![]()
Al' sam picajzla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()