Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: konci 6 mj nakon poroda!

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno konci 6 mj nakon poroda!

Ne znam da li se jos nekom dogodilo ovako nesto, ali meni je prije par dana, 6 mjeseci nakon poroda ispao jedan konac. Mislim, helou... Zar se nisu trebali resorbovati ili tako nesto? Konci od ove vanjske epi su lijepo popadali nakon dvadesetak dana, bio je neki koncic i koji mjesec iza poroda ispao, ali ovo sad je bas puno. Sta da se inficirao tamo negdje unutra...
    Sta mislite koje su sanse da ih ima jos i kako da to skontam?

p.s. bio je tezak porod, ispucala iznutra na sve strane, sili me pola sata, ali vani su bila samo tri kocica od epi...

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

i meni je jedan ispao tako kasno, nisam ni znala da je još tu. nisam vjerovala svojim očima ali nosila sam hlače i gaće svijetle boje tako da je to jedino mogao biti taj konac, kako bi inače tamo dospio? nisam uopće razmišljala o tome kao ti, dobro pa je to bio zadnji. si bila na pregledu?

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bila sam na pregledu dva mjeseca nakon poroda i dr je rekla kako se sve lijepo vratilo na svoje mjesto, cak i ovulacija uspostavila, a o koncima nista nije rekla...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ako ih tijelo kompletno ne resorbuje, konci "isplivaju" van
    ako su dublje, treba im više vremena
    nije to ništa neobično

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Podižem!
    Zanima me koliko vam je trebalo vremena da konci poispadaju, ondosno da se razgrade?
    Ja sam popucala iznutra i izvana, šivalo me je jaaako dugo, i eo 25 dana nakon poroda, osjetim još par končića na vanjskim usnama.
    Ja nit otprilike neznam koliko vremena treba za razgrađivanje tih konaca, pa možda postavljam malo blesavo pitanje

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

meni su svi ispali za oko 10 dana ili možda čak i manje. Šta je s onima iznutra, ne znam... Iskreno rečeno još uvijek ne pipam

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sad mi je palo na pamet da nikad nisam ni pogledala kako mi Brankica izgleda poslje šivanja- struh me .... jeste vi pogledale?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •