prošlo je tjedan dana, nemam tempicu, nije crveno ali je rana ispupčena. jedno pola cm od ostatka trbuha. je li to normalno? ne curi niš. boli, ali podnošljivo
prošlo je tjedan dana, nemam tempicu, nije crveno ali je rana ispupčena. jedno pola cm od ostatka trbuha. je li to normalno? ne curi niš. boli, ali podnošljivo
Pozdrav.... Pa ako nemaš tempicu i nije crveno,te ništa ne curi onda bi to trebalo biti ok... Ja sam u biti tek nakon tjedan dana i izašla iz rodilišta, te su mi taj sedmi dan vadili konce. Imala sam dva puta CRi nisam imala problema sa ranom, nadam se da će i ovaj treći isto tako proći. To što te boli to je normalno, ipak je to još svježe, netko zna osjećati bol i do mjesec dana. I još nešto, meni je patronažna sestra pregledavala ranu svaki puta kad bi došla bebui u posjeti, pa možeš i nju pitati,ako te nešto zanima...
Meni je i sad, 14 mj nakon cr-a i dalje oteceno.
Posljednje uređivanje od Mojca : 13.01.2013. at 18:29
Ja svoju ranu nisam tako rano niti vidjela.
Imala sam onaj nepropusni flaster od prvog dana i oni su mi mjenjali, kopče sam vadila 7 dan i onda su mi opet stavili flaster tek 10 dan sam skinnula.
hvala cure na čestitkama. ja nemam ni kopče ni flaster. stavili su mi razgradive konce i izuzev te otekline zapravo rana izgleda sasvim elegantno. znam da je bol normalna, malo me samo zabrinula ta oteklina jer znate i sami da s dvoje male djece baš i ne mogu puno mirovati, ali opet...valjda je normalno da tjedan dana nakon operacije ipak bude neka oteklina. u svakom slučaju hvala
ja sam isto imala nepropusni flaster,ranu sam vidila tek 10-tak dana nakon poroda..bilo mi je neko vrime natečeno,ne sjećam se koliko dugo..baš kako su cure i rekle,ako nije crveno i ništa ne curi mislim da nemaš razloga za brigu..a boliti malo valjda mora,tek je 7dana prošlo..ja sam skoro 2miseca osjećala laganu bol i zatezanje...
Meni je isto bilo naotečeno, ali sad 3i pol tjedna nakon poroda sve ok
Meni nije nista bilo naoteceno nije me ni bolilo nista. Al ako cure imaju takva iskustva vjerujem da mozes bit mirna