Pokazuje rezultate 1 do 50 od 333

Tema: izlazak bebe iz rodilišta????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čudi me da se još lome koplja oko AS i novorođenčadi. Još ajde bake i djedovi, oni su zadnji put bebu vozili iz rodilišta kad su nas dobili ali medicinske sestre i pedijatri??? Očito treba kampanju podignuti na višu razinu na neki način. Ono što svatko od nas može je da ne popusti svekrvama i kompaniji.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Čudi me da se još lome koplja oko AS i novorođenčadi. Još ajde bake i djedovi, oni su zadnji put bebu vozili iz rodilišta kad su nas dobili ali medicinske sestre i pedijatri??? Očito treba kampanju podignuti na višu razinu na neki način. Ono što svatko od nas može je da ne popusti svekrvama i kompaniji.
    imaš volje?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    imaš volje?
    Imam ali sam slaba s vremenom
    Šalu na stranu, ako postoji način na koji mogu doprinijeti, pokušala bih (iako sam stvarno s vremenom na vi, ja sam od onih koje na individualnoj bazi propovijedaju Evanđelje po AS)

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Idemo doma u AS!!!!!!!!!!!

Jučer MM i ja gledamo Potrošački kod - kad ono reportaža o AS (mislim u sebi - yesssss, to...) MM udubio se u sadržaj emisije i samo me pitao: Kaj, bumo i mi stavili AS u auto? Samo sam mu rekla na to: pa naravno, o čemu ti ja tupim već danima???

Dogovorili smo se da ćemo od početka dijete voziti u AS jer je to najsigurnije a i nećemo platiti kaznu!!!!!

Jupi jupi je je!

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj martinela prvotno napisa Vidi poruku
    Idemo doma u AS!!!!!!!!!!!

Jučer MM i ja gledamo Potrošački kod - kad ono reportaža o AS (mislim u sebi - yesssss, to...) MM udubio se u sadržaj emisije i samo me pitao: Kaj, bumo i mi stavili AS u auto? Samo sam mu rekla na to: pa naravno, o čemu ti ja tupim već danima???

Dogovorili smo se da ćemo od početka dijete voziti u AS jer je to najsigurnije a i nećemo platiti kaznu!!!!!

Jupi jupi je je!

odlično

lugo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam od onih koje na individualnoj bazi propovijedaju Evanđelje po AS)
    mogu ovo potpisati sa velikim X.
    već sam se svima popela na vrh glave
    ali ne mogu vjerovati da patronažne savjetuju mame da prvih mjesec dana ne voze dijete u AS nego u košari, npr. ako je bebica malo manja, a to je po njima oko 3 kg
    podivljala sam kad sam to čula i to u ZG

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •