Citiraj leonisa prvotno napisa
oce netko ispricati pricu o bakterijama ili uputiti na flm/crtc/knjgu jer....ja se grozim bakterija pa ne znam detalje. znam samo- tu su bakterije, fuj!
pa mi smo gledali onu jednu epizodu "c'est la vie" (jer tako bijase francuski naslov ili sam se zeznula ?!) (naravno na njemačkom) o bijelim krvnim zrncima i kako se oni bore protiv bakterija koji napadaju tijelo. i od tada bijela krvna zrnca rješavaju sve. jednom smo u priču ubacili i dobre bakterije, al o tome nismo više razglabali.

a inače smo dosli i do zakljucka da je najgore kad se čovjek ubije ili kad mu se iskopaju oči, jer oči su najosjetljiviji dio tijela (možda je ovo uticaj csi kojeg ima prilike u prolazu škicnuti).

moja je danas otisla s dvije jakne u vrtić. jer se JA nisam mogla odlučiti jel joj treba deblja ili tanja sad je najnoviji fazon da ona odluči koju ćemo majicu obući (uglavnom se jos uvijek radi o kratkim rukavima), a ja jos dodam passend hlačice i jos majicu dugih rukava ispod. ujedno joj pokazujem koje boje pašu jedan uz drugu i kako se može sve fino upariti (nastojim očev genetski kod sto se tiče sparivanja boja unistiti u startu)