Citiraj leonisa prvotno napisa
procitala sam sve ali ne ide mi jedna stvar iz glave jos od pocetk prve strane - maxi kako s uspjela da Hana sama oblaci jaknu, oblaci cipele....onako, zaprepastena sam, Hana je starija od L. samo mj. dana!
Hana ide u vrtić tek treći tjedan ali ima malo stariju sestricu koju obožava i oponaša u svemu

ja moram nešto reći da ne puknem...
meni se nekako čini da najviše "problema" (s razlogom sam stavila navodnike jer to uistinu ne smatram problemom ali ne znam kako bih ga nazvala) imaju mame s jednim djetetom. sad će netko reći NE nije istina! ali ako se bolje zagledate u potpise shvatit ćete o čemu govorim - prvo dijete je duugo bilo jedinac dok nije dobilo brata/seku i to mi dođe na isto. hoću reći da je kod nas nekako dobro ispalo što je Hana došla brzo nakon Lare jer se nismo imali vremena baviti takvim pojedinostima kao vi koji ste dugo bili /ili ste još s jednim djetetom.
nekako mi se čini da kad imaš jedno dijete da si ponekad čak i previše fokusiran na njega a kad je tu još jedno sve teče lakše...

istina je da se ljubav ne dijeli, i kad dođe drugo dijete srce naraste još veće, ali što se ovih svakodnevnih stvari tiče to moraš podijeliti JEDNAKO

nadam se da se nitko na moja razmišljanja neće uvrijediti jer mi to nije bila namjera