Trebam ih za Lolin vrtić, na placu sam našla tikvice, kukuruz, u pet shopu sjemenke suncokreta, ali bi još nešto.
Dali se na Dolcu još uvijek moženaći onih skroz malih tikvica i klipića kuruze? Gdje ima kestenja?
Što bi još mogle sakupljati?
Trebam ih za Lolin vrtić, na placu sam našla tikvice, kukuruz, u pet shopu sjemenke suncokreta, ali bi još nešto.
Dali se na Dolcu još uvijek moženaći onih skroz malih tikvica i klipića kuruze? Gdje ima kestenja?
Što bi još mogle sakupljati?
ako imaš neki hrast u bilizini prikupi koji žir... prošetaj po kojem šumarku i pogledaj oko sebe - nema čega nema... možete donijeti i koji list u bojama jeseni...
Ne znam za Dolac, ali na Trešnjevačkom placu nema čega nema. Klipića kukuruza, tikvi različitih veličina oblika, čak i kestenja... čak sam i ja u jednom trenutku poželjela donijeti nešto od toga doma (i odmah od toga odustala jer znam da me muški ne bi fermali s tim ni 5%Frida prvotno napisa
)
ima na Dolcu tikvica. Mislim i kukuruze.Frida prvotno napisa
Kestenja imaš svugdje - pa blizu Rodinog gnijezda ti je možda park s najviše divljeg kestenja u Zagrebu
Ja sam slagala jednom košaricu za vrtić na temu "plodovi jeseni turopoljskog kraja" (to sam se sam zmislila).
Stavila sam klip kukuruza ali neoguljen, krumpir, luk, češnjak, papriku, paradajz, tikvicu, ciklu, jabuku sa komadićem grane i listovima, dunju, krušku, orah onako u svojoj ovojnici sa komadićem grane, datulje,kestene u svojoj pikavoj omotnici, po grozd bijelog i crnog grožđa....više se ni ne sjećam kaj sve ne. Uglavnom djećici je bilo zanimljivo vaditi orahe i kestene iz ljuski i guliti kukuruz.