-
Ja Leona jos uvijek dojim i od Bozica nisam ni taknula nista mlijecno (cak ni kekse) i od tada mu se ND samo 1 pojavio, ali nije jos proslo 3 tjedna od mojeg prestanka konzumiranja mlijecnih proizvoda, koliko treba da se mlijecni protein izbaci iz tijela. Tako da je sigurno alergican na protein kravljeg mlijeka.
Jedem tu i tamo (1-2x mjesecno) jaje i nema reakcije, a pocela sam i uvoditi mlijecno u vidu keksa i sl. tek toliko da mu organizam polako privikavam na mlijecne proizvode.
S druge mi strane doktori kazu da ni sa cim ne pretjerujem sto se izbacivanja iz prehrane tice, a potpuno drukcije citam na netu i pomalo sam zbunjena
Zato nisam htjela panicarit s krumpirima, jer mi MM kaze: a sto je s mrkvom, koja takodjer izlazi iz zemlje i tretira se pesticidima :?
No, kako ja ipak volim sigurno, ipak cu jos kojih mjesec dana barem pricekat s krumpirom.
A ovi lisajevi - vjerojatno i nije ND - u proljece i jesen koza zna biti susa, pa vidi da je mozda to. ND izgleda katastroficno
i ne bi ga mogla zamijeniti s lisajevima, a ako ne ti kao laik, onda doktorica sigurno ne bi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma