:shock: :shock:
Stvarno ne znam... Moja prijateljica ima sina koji, otkad mu je uvela dohranu (6 mj.), muku muči s tvrdom stolicom. Nema što nije pokušala, nema pretrage koju nije napravila, nema dijete koju nije probala, sve ok, i ništa ne upućuje na nijedan razlog zbog kojeg dijete ima takvu stolicu. A mali bi plakao ko tužna vrba kad bi mu došlo kakati, mogao si mu u očima vidjeti strah od boli, ma užas živi. I onda joj je pedijatrica preporučila da mu daje taj lan (nakon 5 mjeseci muke, pretraga i sl.- mali je dakle imao oko 11-12 mjeseci tad), ona (prijateljica) kaže da joj se dijete otad spasilo.
Inače mali joj ide kod iste pedijatrice ko i moja Marta, znam tu ženu, i vjerujem joj kao doktorici i pedijatrici.
Ne znam... happy mummy, ako joj je tako rekla njena pedijatrica... bilo bi mi žao da sam dala krivi savjet, ali ne bih to spominjala da ne znam za takav slučaj iz prve ruke. Slijedeći tjedan idem na sistematski s Martom, pa ću baš pitati doktoricu zašto neki pedijatri imaju drugačije mišljenje.
Šmrc, sad se osjećam krivom...