Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Kolica koja ispunjavaju sve moje uvjete: mit?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Citiraj puntica prvotno napisa
    3. sjedalica se ne da okrenuti. ne znam dal je to slučaj na ijednoj drugoj trokolici? (možda speedi?) Kako se mi stvarno puno šetamo, činjenica da se sjedalica okreće, da ne moram namještati suncobran svaki čas, je meni bila jako važna.
    Okreće se na buzzu u smjeru vožnje i u smjeru mame (sportski dio), jedino ne može se prebaciti ručka, tako da mi se čini da je u vožnji s Buzzom jednostavnije micat suncobran, a ne dizat dijete sa sjedalicom i namještat ga u drugom smjeru.
    valjda ovisi od osobe do osobe... Ja nemam suncobran, dižem dijete sa sjedalicom i okrenem, ili spustim kupolu skroz dole da sunce ne ide u oči...

najednostavnije je kad se ručka da okrenuti, ali nema baš izbor takvih kolica, nažalost..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    najednostavnije je kad se ručka da okrenuti, ali nema baš izbor takvih kolica, nažalost..
    Je, je, ovo bi mi bio jedan od featurea snova, pogotovo kad puše vjetar, ali to imaju uglavnom ove netrokolice - Peg Perego itd. - ako sam dobro shvatila. Ako ko skuži trokolicu s time, javite.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja na kraju uzela Bugaboo, doduše ne Cam. već Frog (starija verzija) i sad ga polako "šminkam" (nova tkanina i sl.)
    inače, stoje mi u garaži i svako toliko ih provozam samo iz gušta koliko su lagana i (po meni) praktična... to okretanje ručke... san snova...
    lagana su jako, jedini feature koji nema na starom (a da je bio moj uvjet) jest teleskopska ručka... ali dosta su visoka i ovako (cca 1o6 cm, što, vidim, jest van prosjeka), muž će malo potrpit...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super, uživajte u kolicima !

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •