Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Kolica koja ispunjavaju sve moje uvjete: mit?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Kolica koja ispunjavaju sve moje uvjete: mit?

zanima me koja kolica (3 u 1 ili koja se mogu nadopunjavati) ispunjavaju sljedeće UVJETE:

1) nisu preteška (živimo na 4. katu bez lifta)
    2) sklapaju se jednom rukom ili su jednostavna za sklapanje i stanu i u manje auto
    3) ručka (po mogućnosti u jednom komadu, ne onako dvije) se može premještati (prema meni i od mene) i podešavati visinu (to smo primijetili kao glavni nedostatak većine kolica, za sve se muž treba pogrbiti, a to nije baš ok za njegova leđa )
    4) svi elementi su relativno prostrani (očekujemo veću bebu)
    5) AS relativno laka za korištenje i premještanje u auto

Eto, to su moji "uvjeti" koje više-manje želim zadovoljiti kolicima. I estetika je bitna, ali manje...
    Pls help jer odlučujem trebam li do Slovenije ili Italije po njih, a rastem i ubrzo mi baš neće biti "praktično"...

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

loola up?

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bugaboo cameleon? stokke?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Loola up: ima li podesivu visinu ručki?
    Bugaboo Cam./Bee/Frog: da, sviđaju mi se, ali Slovenijaaaa....
    Stokke
    : mljac, ali opet Slovenijaaaaa... i cijenaaaa....
    dakle, sva ova prilagođeena su "visokim ljudima"?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

chicco 4me

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    chicco 4me
    pre preniska ručka... isporbali jučer, muž preko 1.90...
    inače su sasvim ok...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa
    chicco 4me
    pre preniska ručka... isporbali jučer, muž preko 1.90...
    inače su sasvim ok...
    šteta. moj muž je 1.9x ne znam točno i njemu su bila ok
    peg perego pliko switch? doduše ručka nije u komadu...

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Definitivno loola up!

Ja ih imam, jako sam zadovoljna s njima.
    MM je visok 195 i jedino su mu ova kolica odgovarala. Kod svih ostalih je nogama mlatio po zadnjim kolima. Rucka je u jednom komadu i podesiva je po visini. Kad su u formi kisobran kolica onda mozes okretat prema sebi i od sebe ono gdje dijete sjedi (nadam se da si shvatila )
    Kad se sklope visoka su samo 94 ili 96cm (nisam sigurna), a nama stanu u Corsu i ostane u gepeku mjesta za jos masu stvari. (ostala su kolica bila oko 103cm sto je znacilo dijagonalno postavljanje u gepek)

E sad tezina? Hm.. nisu teska, ali ja sama na 3 kat bez lifta ne mogu nosit sve skupa s malom.

Lako su okretna, mozes manevrirat s jedom rukom. I da rasklapaju se isto jednom rukom vrlo jednostavno.
    Jedina zamjerka mi je sto je kosara za stvari mala pa ne mogu u veliku spizu s njima, a opet u veliku spizu idem autom pa mi to nije bitno.

Sjedalica za auto se lako montira i izvadi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj davorkica prvotno napisa
    Definitivno loola up!
    može pitanje. kad se sjedalice okrene u položaj prema tebi kako stoji? na mom high trek-u koji ima istu sjedalicu i sistem ko loola, sjedalica u obrnutom položaju uopće ne stoji isto ko kad gleda naprijed. imam osjećaj da visi... A i nekako mi je klimava. Inače loola up su super kolica

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eh..kako L ima 3 mjeseca nismo jos koristili taj dio kolica tako da ne znam. Kolica su mi trenutno u autu, ali cim ih dovucem doma probat cu stavit pa ti javim

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

može pitanje. kad se sjedalice okrene u položaj prema tebi kako stoji? na mom high trek-u koji ima istu sjedalicu i sistem ko loola, sjedalica u obrnutom položaju uopće ne stoji isto ko kad gleda naprijed. imam osjećaj da visi... A i nekako mi je klimava. Inače loola up su super kolica
    Ja imam obicnu Loolu, i isti problem. Cini mi se da je dosta klimav taj sistem na kojem stoji citava konstrukcija, ustvari, taj dio za sjedenje se za kolica drzi u samo 2 tocke, tako da nije ni cudo... Nemam osjecaj da bi moglo pasti, ili ne daj Boze puci, samo ne daje mi to onaj osjecaj sigurnosti :/

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj little duck prvotno napisa
    Ja imam obicnu Loolu, i isti problem. Cini mi se da je dosta klimav taj sistem na kojem stoji citava konstrukcija, ustvari, taj dio za sjedenje se za kolica drzi u samo 2 tocke, tako da nije ni cudo... Nemam osjecaj da bi moglo pasti, ili ne daj Boze puci, samo ne daje mi to onaj osjecaj sigurnosti :/
    isto isto. i ti nosači su plastični i nekako tanki. znam da neće puknuti ali ipak... Kad mi netko želi pomoći prenjeti kolica npr. preko par stepenica svakome moram objašnjavat da se ne smije držati za sjedalicu jer se bojim da bi im ostala u rukama

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, govorimo o autosjedalici, naravno?
    e, a da li se može s adapterima staviti npr. Maxi Cosi autosjedalica ili ne?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cure, govorimo o autosjedalici, naravno?
    e, a da li se može s adapterima staviti npr. Maxi Cosi autosjedalica ili ne?
    ne, govorimo o sjedalici onoj koja je na kolicima, ona osnovna...kako da objasnim? kad više ne koristiš ni autosjedalicu ni košaru...ono što ti ostaje
    za maxi cosi nemam pojma

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ne, govorimo o sjedalici onoj koja je na kolicima, ona osnovna...kako da objasnim? kad više ne koristiš ni autosjedalicu ni košaru...ono što ti ostaje
    za maxi cosi nemam pojma
    razumijem, sjedaći sportski dio... uh, šta toliko je "labav"?
    ja kolica još uživo nisam isprobala jer su naši TL jako mali i samo naručuju kataloški...baš bad... morat ću vrebati nekog na cesti da isprobam iz prve ruke
    hvala...

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pp venezia

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj iirraarraa prvotno napisa
    pp venezia
    Dizajn mi nije baš naj

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

imaš nekoliko dizajna, ja imam plavo sivo crvena, imaš sivo narančasta, meni su ta dva najljepša, dugo sam se dvoumila

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kolica sa najvišom podesivom ručkom su Mutsy urban rider (čak 1.25 m!!!) . Meni je to bio osnovni uvjet za kupovinu kolica jer imam bolna leđa. Kolica su me oduševila. Lako se upravljaju, postolje se okreće prema i od smjera vožnje ima sve elemente- košaru AS -kao i adaptere za sve poznatije AS, za sklapanje trebaju dvije ruke ali je vrlo jednostavno jer se ništa ne rastavlja, ako treba kotači se mogu skinuti i spadaju u lakša kolica na tržištu -8.5 kg .

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj nia prvotno napisa
    Kolica sa najvišom podesivom ručkom su Mutsy urban rider (čak 1.25 m!!!) . Meni je to bio osnovni uvjet za kupovinu kolica jer imam bolna leđa. Kolica su me oduševila. Lako se upravljaju, postolje se okreće prema i od smjera vožnje ima sve elemente- košaru AS -kao i adaptere za sve poznatije AS, za sklapanje trebaju dvije ruke ali je vrlo jednostavno jer se ništa ne rastavlja, ako treba kotači se mogu skinuti i spadaju u lakša kolica na tržištu -8.5 kg .
    prema slikama sam dobila dojam da su Mutsy dosta robustna kolica (zbog kotača, vjerojatno), čula sam da su ok, ali da li zauzimaju malo prostora u prtljažniku?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i, da, da li ih u Rijeci ima za pogledat u Toweru i koliko cca koštaju?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Slatke su to muke birati kolica, ja sam pol trudnoće skoro provela izabirući, a kad bi se sad mog bebača pitalo on ne bi valjda nijedna. Tako da moje jedino iskustvo je da ne treba davati previše love, jer kad dijete neće u kolica onda neće. Mi smo imali quinny buzz, prodali ih i prešli na peg perego aria, ali šetnje su takve da ih uglavnom sad gura on sam.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

preporučam da pogledaš mutsy.com njihovu web stranicu tamo imaju sve mjere sklopivih kolica (sa i bez kotača) traži urban rider light, i to je najbolje usporediti sa svojim prtrljažnikom. Za pogledat kolica znam da ih prodaje Baby media shop a da li ih ima u Rijeci ne bih znala. Ja sam s prvim djetetom imala PP kišobran, ali kad usporedim s ovima to je nebo i zemlja, od upravljivosti, udobnosti, jednostavnosti sklapanja. Upozoravam te da su meni u dućanu potpuno krivo pokazali kako se kolica sklapaju te je to djelovalo neopisivo komplicirano a zapravo nisu uopće pročitale upustva u kojima je nekoliko bitnih trikova..... ja sam ih svejedno kupila jer mi je visina ručke bila neopisivo važna.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nia prvotno napisa
    preporučam da pogledaš mutsy.com njihovu web stranicu tamo imaju sve mjere sklopivih kolica (sa i bez kotača) traži urban rider light, i to je najbolje usporediti sa svojim prtrljažnikom.
    meni su mutsy prekrasna kolica!!!
    pazite kad uspoređujete mjere kolica i prtljažnika. mi kad naša stavimo ostaje puno slobodnog mjesta ali ih ne možemo ubaciti bez da skinemo kotače. problem je u otvoru prtljažnika, kroz njega ne prođu svaka kolica, iako unutra ima mjestaaaaa. Ja sam baš ljuta na sebe što sam se pouzdala u napisane dimenzije umjesto da isprobam uživo. sad mi je muka kad negdje idem sama s malom jer znam da ću morat prtljat s kotačima i kolicima i NE DA MI SE

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

LoolaUp uopće nisu klimava i cijela je konstrukcija čvrsta, nemam osjećaj da će se išta raspasti jedino su mi teška i stoje mi u autu jer s bebom i kolicima ne bih mogla na drugi kat, a na moru mi je uvijek trebala pomoć kad bih morala preko stepenica.
    Inače su kolica ok, donja košara za stvari i nije baš tako velika. AS je dosta uska i u njoj mi se beba znojila kao iako imaju pojačanje obloženo frotirom. I AS je prilično teška pa sam vrlo rijetko bebu furala u njoj već sam radije vadila bebu i na rukama ju nosila do stana, a AS je montirana u autu.
    Imaj na umu da će te leđa vjerojatno poprilično boljeti što od stalnog saginjanja nad dijete, što od kojekakvih poza za koje nemaš blagog pojma da ćeš ih zauzimati nego tek onda kad postaneš majka. Ja sam u jednom tenutku zavapila "daj neka netko smisli stalak za bebe!!!!!!!!!!!"

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Re: Kolica koja ispunjavaju sve moje uvjete: mit?

zanima me koja kolica (3 u 1 ili koja se mogu nadopunjavati) ispunjavaju sljedeće UVJETE:

2) sklapaju se jednom rukom ili su jednostavna za sklapanje i stanu i u manje auto
    3) ručka (po mogućnosti u jednom komadu, ne onako dvije) se može premještati (prema meni i od mene) i podešavati visinu (to smo primijetili kao glavni nedostatak većine kolica, za sve se muž treba pogrbiti, a to nije baš ok za njegova leđa )

Eto, to su moji "uvjeti" koje više-manje želim zadovoljiti kolicima. I estetika je bitna, ali manje...
    Pls help jer odlučujem trebam li do Slovenije ili Italije po njih, a rastem i ubrzo mi baš neće biti "praktično"...
    Evo taman ih kupili i nadam se da će ti ovo pomoći: Inglesina zippy:
    1. imaju 7 kg, mislim stvarno su lagana!!
    2. sklapaju se jednom rukom i to vrlo jednostavno i lagano i ne zauzimaju puno mjesta
    3. ručka je iz dva dijela i ne može se premještati ali ti ni ne treba jer se kupola može pomicati skoz prema naprijed i štiti bebu od vjetra i sunca tako da ti ne treba ni suncobran (ja sam to isto tražila)
    4. Ne znam za prostranost jer još nismo stavili bebu unutra (još je u meni)
    5. Nismo još ni AS isprobali ali djeluje ok.

Pogledaj na You Tube-u Baby Gizmo Inglesina Zippy!! Mene oduševilo!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tito prvotno napisa
    LoolaUp uopće nisu klimava i cijela je konstrukcija čvrsta, nemam osjećaj da će se išta raspasti jedino su mi teška i stoje mi u autu jer s bebom i kolicima ne bih mogla na drugi kat, a na moru mi je uvijek trebala pomoć kad bih morala preko stepenica.
    kad sam uspoređivala Loola (Up) i druga kolica, činila su mi se LAKŠA od ostalih, a to mi je jedan od uvjeta...
    gledali smo i PP Skate koji mi je (najviše zbog estetike) bio u konkurenciji, on ima cca 15 kg, Loola 11. Ne znam koja su lakša osim nekih laganih kišobran za kasnije... Jest da je Bugaboo, koji je isto tako bio u konkurenciji, 9 kg, ali je gnjavaža doći do njega...
    stvarno, KOJA SU KOLICA NAJLAKŠA (od convertible sistema)?

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

najlakša su Inglesina zippy, 7 kg.
    (Bar su meni tako rekli, a i stvarno jesu lagana)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

prijateljica ima Zippy i azdovoljna je, osim visinom ručki... ona je visoka i mora se pogrbiti da ih vozi.
    a MM je dosta visok i ima bolna leđa pa mu ne želim to priuštiti
    da Zippy ima podesivu ručku, definitivno bi bila u užžoj konkurenciji

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

E onda ne znam koja bi ti odgovarala. Ja nisam baš visoka a MM iam oko 1.80 i njemu pašu.
    Znat će valjda neko drugi od forumašica.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jedno pitanjce o inglesina zippy.

Nikako ne mogu naći gdje ih ima u HR za kupiti. I osim toga, znate li možda cijenu novih?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Prijateljica ima PP Skate i teška su, nisu baš praktična ako živiš na 4. katu :/ Također, jako puno mjesta zauzimaju u prtljažniku.
    Ja imam Neo Natova, prilično sam zadovoljna pogotovo jer je visina ručki dosat visoka s obzirom na omoju visinu (183cm).

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Jedno pitanjce o inglesina zippy.

Nikako ne mogu naći gdje ih ima u HR za kupiti. I osim toga, znate li možda cijenu novih?
    Ja sam ih kupila u Tintilinića u Jokera (Split).
    Koštala su 5200 kn minus 10 % popusta znači 4800 kn i to na 6 rata.
    Kolica, košara i autosjedalica.
    I super su! :D

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

astral, hvala! Došla na koncu i ja do podatka. Zapravo su me zanimala samo kolica, htjela sam nešto usporediti. I iznenadila se kak su to skupa kolica.

Jel itko vozio novorođenče u tim kolicima, bez AS ili košare? Vidim da se ne spuštaju svih 180°.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Malu vozim ili u košari ili u AS. Kolica i nemam namjeru koristit dok ne počne sama sjedit.
    Inače meni su super, je da su malo skuplja ali su zato i kvalitetna!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam koristila košaru dok je išlo, kad više nije stala prebacila sam je u kolica, podstavila dekicu i bilo je ravno. ponekad sam je vozila i naopako, da gleda prema meni (samo se okrene kupola i podstavi dekica ili jastuk...)
    kolica su odlična, skupa jesu, cijene su jednake kao i peg perego ali i vrijede.
    u AS je nisam nikad vozila na kolicima (jesam zapravo, jednom kad je zaspala u autu) jer taj položaj baš i nije najbolji za šetanje. najniži položaj na kolicima je ravniji od položaja u AS

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Puntica, kad ti je bebač prerastao košaru?
    AS koristim samo u vožnji autom, na to sam mislila.
    Inače, kolica su tako lagana i laka za upravljanje, zato su me oduševila!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moja visoka prijateljica ima mutsy urban rider, vrlo su upravljiva (probala ja), ručka se izvlači doslovno nebu pod oblake, sjedaći dio je vrlo širok i za veću bebu, može u oba smjera se sjedalica stavljat (znači, ne može kao kod peg perega vezenia da se ručka makne tijekom vožnje, ali sjedalica se može namjestit tako da dijete gleda mamu ili obrnuto od mame. Imaju ti dobru stranicu, baci pogled, mislim da ih je kupila inače u Baby Media Shopu jedino je neka frka s dodatnim djelovima - tipa footmuff i pokrov za kišu pa je to najbolje odma kupit jer se dosta čeka. Ja imam buzza i nije loš, ali, da drugi put kupujem, možda bih kupila gmutsyja.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mutsy kolica isto drži Bebi Center u Brežicama, vjerojatno su tamo jeftinija.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Kolica koja ispunjavaju sve moje uvjete: mit?

SAD ĆU TI PROBAT POPUNIT ZA MUTSY, NAJJEDNOSTAVNIJE MI JE OVAKO PISAT U CAPS LOCKU:

NISU PRETEŠKA, ALI MENI BI SVAKA BILO TEŠKO TOLIKO NOSIT.

JEDNOSTAVNA ZA SKLAPANJE, STAJU I U MANJI AUTO.

3) ručka (po mogućnosti u jednom komadu, ne onako dvije)

RUČKA JEDAN KOMAD, VISOOOKA, NAJVIŠA NA TRŽIŠTU.

se može premještati (prema meni i od mene) i podešavati visinu (to smo primijetili kao glavni nedostatak većine kolica, za sve se muž treba pogrbiti, a to nije baš ok za njegova leđa )

SJEDALICA SE MOŽE PREMJEŠTAT, NE I RUČKICA, MISLIM DA TO RJEŠENJE IMAJU OVA DRUGA TIPA PEG PEREGO VENEZIA, A OVE TROKOLICE I OVE ROBUSTNIJE MODERNIJEG DIZAJNA NE.

ELEMENTI PROSTRANI (BITNO VIŠE NEGO U BUZZU).

OVO TI NE ZNAM, ALI PRIJATELJICA SE NIJE ŽALILA.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i ja sam polako počela tražit kolica. a bome imam još ohoho do poroda
    s L. sam prominila x kolica (neću od srama kazat broj) jer ni jedna (osim zadnjih koje sam koristila pune 2 godine) nisu zadovoljavala sve moje mušice i hirove

ovaj put moram odabrat jedna, ali vrijedna.
    i koliko sam do sada gledala izbor mi pada na jane slalom pro trokolicu (trokolica mora bit obavezno. ona mi se pokazala idealnom i najboljom). ali ja imam još jedan uvjet:
    da kolica mogu izdržat dite do minimalno 4 godine, odnosno da dite u njima sjedi i leži bez problema, odnosno da ditetu ne vise noge do poda kad zaspe. i da ni pod razno ne budu mala kad napuni 4 godine (takva nam je bila ova trokolica koju je L. koristila). njihova jedina mana je bila što se prednje kolo nije rotiralo nego je bilo fiksirano pa ih je bilo malo teže vozit (dok se ne uhvati mot). bila su neka no name, ali fenomenalna. velika kola, nema terena di ona nisu mogla vozit, a dite sidi skroz visoko podignuto od poda. kad bi poležila spavat dio di stoje noge se podizao (a stvarno je bio velik) tako da bi ona cijelom dužinom bez problema ležala u njima.
    nadam se da su i jane slalom pro makar približno toliko velika. muka mi je bilo loreu stavljat u kolica u dućanu da ocijenim do koje su dobi.

ima li ih netko?
    kako je s njima zadovoljan?
    nadam se da će im malo i past cijena dok ih se ja odlučim kupit

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Lory, nemoj da ti bude kao meni.
    Prva princeza nije skoro nikako bila u kolicima.
    Voljela se nositi pa je mama nabavila maramu.
    Za drugu princezu mama je kupila jos jednu maramu i mei tai,
    a kad ono dijete oooooobozava kolica :shock:
    Pa ti nabavi kolica koja ce trajati 4 god.
    Vec te vidim kako trazis savjet za najbolju nosiljku

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj katajina prvotno napisa
    Vec te vidim kako trazis savjet za najbolju nosiljku
    isuse ovo si skroz pogodila
    za ovo sam dite čvrsto odlučila nabavit sling/maramu/bilo što što će mi olakšat nosanje i nanašanje po kući. a i za vani, povremeno.
    samo što još potajno gledam marame i ništa ne pitam. ima vrimena. kolica su sad aktualnija

ti si neko vidovito stvorenje

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam htjela kupiti jane slalom pro, to mi je bila najljepša trokolica
    Nisam je kupila iz nekoliko razloga koji su meni bili bitni
    1. prodaju se samo u kompletu s košarom i/ili autosjedalicom. AS sam imala, a njihova košara mi nije baš nešto... Cijena je koma, baš zato šro se prodaju u kompletu. Izvan hrvatske se prodaju i sama...
    2. kotači. dosta su velika kad se sklope (ko sve trokolice) pa mi je bilo bitno da se kotači jednostavno skidaju. nažalost, to i nije slučaj. prednji se teže skidaju a rekla mi je prodavačica da se njihovo skidanje ne preporuča. da imaju dosta reklamacija jer se mehanizam za skidanje prednjeg kotača brzo istroši pa kotač ispada :shock: To je veliki minus jer, osim ako nemate stvarno veliki auto ili kombi, na duža putovanja...hmmm
    3. sjedalica se ne da okrenuti. ne znam dal je to slučaj na ijednoj drugoj trokolici? (možda speedi?) Kako se mi stvarno puno šetamo, činjenica da se sjedalica okreće, da ne moram namještati suncobran svaki čas, je meni bila jako važna.

to su bili naši razlozi zašto ih nismo kupili. a baš su nam krasna...

p.s. najviše vremena provodimo gurajući kolica i noseći se u marami ili slingu. a sad kupujemo i mei tai...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Loryblue, a nisi stavila uvjet da ih obje voziš u tim kolicima

Ko ja npr
    ...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ne treba joj da oboje budu u kolicima, u kolicima će biti Lorea, a beba će biti u marami, pa će ih onda smjenjivati

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel mislite OVAKO
    Loryblue stavrno do 4 godine :shock: , o ovome ja samo mogu sanjati.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moje su se vozile (i još se znaju tako voziti) jedna iza druge.
    Ali to već kad je mala mogla sjediti...
    Dok je bila beba imale smo neke druge sisteme...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

3. sjedalica se ne da okrenuti. ne znam dal je to slučaj na ijednoj drugoj trokolici? (možda speedi?) Kako se mi stvarno puno šetamo, činjenica da se sjedalica okreće, da ne moram namještati suncobran svaki čas, je meni bila jako važna.
    Okreće se na buzzu u smjeru vožnje i u smjeru mame (sportski dio), jedino ne može se prebaciti ručka, tako da mi se čini da je u vožnji s Buzzom jednostavnije micat suncobran, a ne dizat dijete sa sjedalicom i namještat ga u drugom smjeru.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •