Trudna sam evo 17. sedmica.
Mene kod njega najviše nervira što na vrlo suptilan način izbjegne sve svoje obaveze-makar ja molila ili naredila. Tipa: ja kažem: trebaš baciti smeće. A on sa najbezazlenijom facom kaže: OK i baci ga tek kad se čitava kuća usmrdi.
Nedavno se mali popiškio u krevet (na njegovoj strani), danima sam govorila da mi pomogne da zajedno zamijenimo posteljinu, da bi rekla-na tvojoj je strani,ako tebi smrad i prljavština ne smeta, ne smeta ni meni, da bih na kraju opet sama morala zamijeniti, kad se posteljina već redovno uprljala.
Ako odem na službeni put, on malog samo prebaci kod mame i dolazi kući na spavanje-dakle, nij ednu moju obavezu ne preuzima na sebe. O kuhanju supice mogu samo reći da u kuhinju ne zalazi.
Kada sam u prva 3 mjeseca povraćala, uz gnojnu upalu grla i temperaturu, veš je jedne prilike stajao opran 7 dana u mašini, pa mi je poslije rekao da mu majice smrde.
Kad gosti trebaju doći, neće ni da usisa, jer je prljava kuća moja slika i prilika, i kako će se od mene razvesti jer mu je dojadilo da živi u kući bez domaćice.
Stoga mi je mrak na oči pao kad mi je doc rekla da je opet dječak, jer biti sama sa 3 balkanca nije nikakva sreća!
Ok, unajmit ću ja ženu da mi pomaže po kući...ali moguće je da ću uskoro poluditi i ubiti ga na spavanju motornom pilom, zbog viška hormona a manjka razumijevanja!