Hvala ti što si napisala svoju priču!
Puno sreće i zdravlja tvojoj Snjeguljici![]()
Hvala ti što si napisala svoju priču!
Puno sreće i zdravlja tvojoj Snjeguljici![]()
Plačem.![]()
Hvala Bogu da ste žive.
Velika pusa maloj Mariji![]()
bez riječi![]()
poljubi dječicu!![]()
UF! Za ne povjerovati što si prošla! Hvala što si uspjela to i napisati.
Hvala Bogu da ste dobro.Sretno!
ronin draga moja![]()
![]()
pusa tvojoj maloj crnoj ljepotici![]()
necu stavit placka iako mi idu suze nego samo jedno preogromnoza vas
![]()
Kakva priča! Izljubi svoju malu sretnu djevojčicu![]()
hvala dragom Bogu što je na zemlji imao anđela zvanog Karmela da bude uz tebe![]()
tvoju priču sam pročitala u šoku u kojem sam još uvik.
veeeeelikitebi i tvojoj maloj Mariji Karmeli.
![]()
Toliko sam se isplakala na ovu tužno-sretnu priču![]()
![]()
![]()
ja jednostavno nemogu nista vise napisati![]()
priča je strašna....![]()
ja ću izdvojiti samo jednu rečenicu, za koju smatram da je jako važna, a često se na nju zaboravi:
Sad kad razmišljam o tome,ne treba zanemarivati predosjećaj i intuiciju.
ronin![]()
za tebe
za Mariju Karmelu
za Karmelu među
![]()
Ti si stvarno Mama s veliko M!
Kako se oporavljaš?
Ova priča stvarno dokazuje da postoje anđeli. Jako me je dirnula tvoja priča oči napunila suzama. Uživaj u svojem anđelu![]()
Dobro.Odnosno,svakim danom je sve bolje.Oporavak je možda malo teži od klasičnog carskog jer me rez ne boli uopće,no boli me doslovce cijela utroba.Nije ni čudno,kako su me krpali,trebati će malo više vremena da to sve zacijeli.fegusti prvotno napisa
Tri su me dana nadzirali uzv-om i ostalo je malo tekućine u trbušnoj šupljini,zanemarivo u liječničkom smislu,(s obzirom koliko si krvi ispumpavali van)no boli na dodir,i spustio mi se desni bubreg.No to sve skupa nije strašno.
Ja se moram ponovno javiti ovdje jer me priča toliko dojmila da sam noćas imala snove od nje i sada sam cijelo jutro pod dojmom. Možda su to trudnički hormoni i nadam se da je se neću sjetiti pred porod. Sva sreća da se sve događalo u bolnici i pod nadzorom, ovo pokazuje da zaista neke stvari u rađaoni nisu bez razloga takve kakve jesu.
Ronin još jednom za tebe i bebicu![]()
I za sestru Karmelu![]()
![]()
Ali maternicu ti nisu spasili? Ja sam prošla skoro istu priču, samo u 32. tjednu, trudovi, prsnuće maternice, hitni carski, histerektomija, i jako sam se dobro i brzo oporavila.
Ne znam što bi napisala kakvo si iskustvo imala. Vjerujem da si sada puno jača prema patnjama života.
Život je priča koju pričamo.
Šaljemo vam puno iscijeliteljske ljubavi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedno pitanje: što kažu doktori zašto je puknuo stari rez maternice?
šaljemo puno pusa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ronin, ova priča zaista izaziva suze.![]()
Djevojčica ti ima posebno, prekrasno ime.
ovisi kolika ti je bila ruptura.maternicu kao organ su mi spasili,skrpali,no ona još jednu trudnoću ne bi izdržala-kako su mi rekli-moguće da i bi,uz veliki rizik,no iskreno ne pada mi više na pametMima prvotno napisa
na otpusnom pismu mi piše ruptura uteri completa
doktor me,kad je sve dobro na kraju prošlo,zafrkavao da će bar imati što opisivati u stručnom časopisu...hm,nisam baš imala želju ući u medicinske anale
i još sam htjela reći,dorotea,loših iskustava će uvijek biti,no u najvećem broju slučajeva bude sve u najboljem redu,pa vjerujem da će tako biti i kod tebe.![]()
Skanjivala sam se napisati svoje iskustvo upravo iz razloga da ne prestrašim trudnice,no mislim da je uvijek dobro znati više,ja sam recimo naučila iz jedne takve priče više o hellp sindromu iako za njega dotad nikad nisam čula...samo hrabro,bit će sve OK
Ronin![]()
Dobro je da si napisala svoju priču jer uvijek negdje u pozadini malog primozga treba biti i onih informacija koje nas upozoravaju i govore što ako.
Ja sam u prvoj trudnoći isto bila pod lijepim dojmovima i pod stavom da su svi ti ctg-ovi, pretjerani liječnički pregledi i sve što se tu može nači i pročitati bez veze. Nisam gledala drugu stranu medalje, no na svu sreću na vrijeme sam došla pameti. Moja priča nije ni približna tvojoj no svejedno poanta je slična.
Želim ti brz fizički i psihički oporavak
![]()
Dvaput sam pročitala, i dva dana razmišljam što bih ti napisala... Ono što osjećam nisam u stanju smisleno i pametno uobličiti, zato:
želim ti brz oporavak i šaljem punotvojoj Mariji Karmeli i još jednom čestitam cijeloj obitelji.
Zaista čudesna priča... hvala ti što si je podijelila s nama.
Tisućuhrabrim curama.
Meni je drago što si svoju priču podijelila s nama. Na mene je ostavila dubok i pozitivan dojam i ispunila me blagoslovom i mirom znajući da se netko brine o nama.
Želim ti brz oporavak i puno pusa tvom malom anđelu![]()
Plačem.![]()
![]()
![]()
Divim vam se na velikoj hrabrosti.![]()
Ajme ronin šta si prošla![]()
Ne mogu ti opisati koliko mi je drago šta je sve na kraju završilo
dobro... I šta si bila u dobrim rukama više sile![]()
Uživaj u princezi, zaista je posebna![]()
I ima zbilja krasno ime![]()
Uh Ronin...totalno me dirnula tvoja priča.![]()
Sva sreća da je priča ipak imala sretan završetak.I stvarno je predivno to što si svoju curicu nazvala po jednoj posebnoj osobi.
![]()
ronin![]()
![]()
ne znam koga bih prvog potpisala... strasna prica. i divna, zbog kraja![]()
ali... nemoj zaboraviti. nemoj gurati u podsvijesti. pricaj o tome dok ne osjetis da si mirna sa svim, da nemas nerazrijesenih osjecaja u sebi.
uf koja priča... trebalo je to izdržati...
vjerojatno ni ja ne bih do kraja pročitala da nisi napisala da priča ima sretan kraj - mada sam znala da ima po tvojim postovima prije...
i ja sam se do sad zdušno nadala vbac-u, ali nakon ove priče ipak bum malo bolje slušala kaj mi doktori imaju za reći... neću reći da si me uplašila ili nekaj takvoga, ali definitivno si mi dala povod za razmišljanje i baš ti hvala kaj si s nama podijelila ovu priču...
želim ti što brži oporavak![]()
tvojoj djevojčici i tebi
Ronin, kakva priča, nemam riječi.
Nek ste vas dvije dobro...![]()
![]()
Poznat mi je onaj osjećaj koji si spomenula kad si pozdravljala dečke prije odlaska u rodilište.
Inače nisam ni paničar, ni pesimist, no užasan strah sam osjećala kad sam išla roditi mlađu...ali bilo je sve ok![]()
Grlim te ovako virtualno i snažno, jer nemam riječi, i ne postoje prave, a ti ih i onako sama sve znaš.![]()
I hvala na priči, treba znati da i ovakve imaju sretne završetke![]()
Evo i ja sam jučer pročitala priču, tek sada se javljam. Baš sam puno razmišljala o ovoj priči. Sretna sam što si podijelila svoju priču sa nama. I nekako sam sretna što u utorak idem na carski. Svoj drugi carski. Nisi me uplašila, ali mi nije niti svejedno. Ipak ima nešto u toj ženskoj intuiciji. Hvala dragom Bogu da je sve dobro prošlo. Iskrene čestitke na hrabrosti i malenoj curici![]()
![]()
Draga Ronin, koja nevjerojatna priča na koju je teško ne zaplakati.
Tako mi je drago da se sve dobro završilo i da je mala Snjeguljica Maria dobro, a tebi želim brz oporavak i da bolovi brzo iščeznu.![]()
![]()
nemam riječi![]()
uživajte sada i nadam se da će sve ovo ružno otići u zaborav
šaljem vam jedan velikii puuuuno
tebi i tvojoj maloj savršenoj curici
Ronin, puno se toga ispreplelo u tvojoj priči...počevši od tvog predosjećaja, majčinskog instikta, ljubavi, straha, tuge, sreće...ma sve su se emocije pomiješale...Bogu hvala da ste vas dvije dobro!Hvala ti što si ipak napisala svoju priču!
![]()
Mene je oblio hladan znoj! Zazujalo mi u ušima... uhhh..
navrla mi sjećanja na moje iskustvo.
Bogu hvala da ste žive i dobro!
I hvala ti što si napisala svoju priču.
![]()
Ja sam jedna od onih sa djelomičnom rupturom...
![]()
Ma to me i zainteresiralo - ruptura completa; išla sam sad tražiti otpusno pismo, i da, i moja je bila completa, a histerektomirali su jer nikako nisu mogli zaustaviti krvarenje maternice. Ali nije dijete tako ispalo u trbušnu šupljinu, samo je ruka virila iz maternice van, i iscurila je kompletna plodna voda u trbušnu šupljinu.ronin prvotno napisa
Pročitala priču i sve komentare, a trnci me još uvijek prolaze...
PunoTebi, Curi i Tvojim Dečkima, uživajte u Vašim trenucima.
![]()
Draga Ronin, hvala ti na dirljivoj priči.![]()
Samo mogu potpisati što su cure rekle i dodati još jednoza intuiciju!
Draga ronin, vjerujem da je bilo teško ponovno se prisjetiti svega što ti se dogodilo, ali hvala ti što si podijelila s nama svoju priču. Želim ti da se što prije oporaviš. Cijeloj obitelji, a posebno maloj Snjeguljici, šaljem![]()
Karmela![]()
![]()
Ronin, tvoja priča ostavlja bez daha i ostavlja nas u suzama, srećom na kraju suzama radosnicama. Ti i tvoja bebica ste veliki borci, hvala što si s nama podijelila ovo iskustvo.
evo čitam i plačem i od tuge da se takve stvari moraju ikome dogoditi i od sreće što je sve ipak dobro završilo
tebi i tvojoj curici, cijeloj tvojoj obitelji i sestri koja je bila vaš
![]()
želim ti da se čim prije oporaviš i da sve bude u redu i s tobom i tvojom curicom
![]()
![]()
![]()
![]()
rasplakala si me
kako su te mogli ostaviti samu? da su ti bar rekli: ovako češ osjetiti pucanje maternice onda zovi pod hitno!
nego ništa ...
Draga Ronin,evo dirnula si i jednu tvrdokornu dušuStvarno posebna priča.Čestitam na tvojoj Mariji Karmeli,na tvojoj hrabrosti i na kraju,odluci da čitavu priču podijeliš s nama.
Još nešto bih htjela reći.Ovdje se toliko spominju i priželjkuju potpuno prirodni porodi bez ikakvih intervencija,ctga-a i ostalog.Zanimljivo kako ljudi zanemaruju moguće ozbiljne posljedice tih svojih hirova i zato mi je posebno drago da si ispričala ovo što se tebi dogodilo.
trpaš li u taj koš i "hir" CR bez medicinske indikacije?Zanimljivo kako ljudi zanemaruju moguće ozbiljne posljedice tih svojih hirova
ili misliš da bi svi trebali na CR ?
pa eto, odgovornost više nije na rodilji nego isključivo na doktorima
Strasna prica s prekrasnim krajem. Zaista vas je netko/nesto cuvalo.![]()