Na mnogim mjestima na ovom forumu mogu vidjeti da se neki ljudi zgražaju dojenja u javnosti.
Želim samo reći da ja dojim u javnosti i da ni malo ne biram mjesto - kad moje dijete poželi mlijeko ja mu i dam. Sjednem negdje i dojim. I da, vidim ja poneke ljude koji imaju uvrnutu facu (žao mi ih) ali i one kojima se ozare lica od radosti.
Sipate uvrede iza leđa na račun nas majki koje to radimo i pitam se u čemu je vaš problem? Od čega vam je srce otvrdnulo? Mislim da neki od vas možda nisu uspjeli s dojenjem pa je zavist u pitanju. Neki nisu osjetili pravu nesebičnu ljubav pa su im srca kamena a pogled zatvoren (u kocki).
U svakom slučaju tužno. Da se bar tako bunite kad vidite nasilje, glad, nepravdu, bolest, tugu.....
Dobro - već znam - sad ćete se busati kako ne spadate u te skupine već je stvar kulture, odgojano sigurna sam da kad vidite tipa koji baci smeće na asfalt - šutite, kad neko psuje - šutite, a ako vas to dojenje smeta pa kaj gledate?
Meni je nekak bed gledati par kako se žvali na cesti (hvala Bogu da se vole al mi neugodnjak) i pogodi kaj radim - NE GLEDAM!
Neugodnjak mi je i kad neko jede u javnosti burek, sendvić - kaj god - pogodi kaj ja radim - NE GLEDAM
U svim tim slučajevima kad ja NE GLEDAM - pogodi ne otvaram ni jedan post ni ne pričam o tome gdje stignem.
Normalno je da se mladi žvale - NE GLEDAM
Normalno je da ljudi jedu bureke, sendviće - NE GLEDAM
Normalno je da djeca doje - NE GLEDAJ AK TE SMETA
Al ak pišeš i pričaš o tome kak te to smeta onda je neki veliki problem u tebi.
A sve majke koje doje - dojite pa čak i u javnosti jer problem je u njima.
Postoje psihijatri i psiholozi i neka vam oni pomognu (i dragi Bog), sa nama je sve u redu.
Dojite, jedite sendviće, žvalite se po gradu.
Nemojte mrziti, lagati, ogovarati, psovati, širiti verbalno i neverbalno nasilje.![]()