-
martina123 Ja sam znala imati iste simptome. Svako druga menga mi je bila toliko obilna i tamna, da to nije normalno. Bile su i bolne toliko da mi niti jedna tableta kao i niti čepić nebi pomogle, pa bi išla na hitnu. Čak sam znala imati i takvu bol oko sredine ciklusa, i to bi uglavnom bila ovulacijska, tako su dr. rekli. Ta sluz koju si dobila je ovulacijska. Ja sam prošla laparo jer su dobrim dijelom sumnjali na ednometriozu, međutim nalaz ok. To je jednostavno tako, svi nalazi su mi ok. Čak kad sam išla na laparo i pripremala sve nalaze, između ostalaog i nalaze krvi. Anesteziolog me pitao jesam li nedavno imala neku operaciju, jer se iz nalaza vidi da sam imala veliki odljev krvi. A to je sve od menge, i zbilja bude često jako tamna. Na kraju zaključak, to je jednostavno tako sa medicinskog stajališta neobjašnjivo. Ali svi su se složili da je čak i dobro, jer poslije svake tako obilne menstruacije imam ovulaciju. Što im to treba zančiti, ne znam. A na meni je da je preduhitrim sa ketonal čepićem. Nadam se da će i tebi biti tako
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma