Citiraj fritulica1 prvotno napisa
Citiraj ina33 prvotno napisa
Fritulice, isto je tako i meni, ali endo nije bila sad neka grozomorna uopće
Ina što znači nije bila grozomorna? U smislu, ne bi ti radila probleme da nisu uklonili žarišta?
Bila je po američkoj klasifikaciji 1, inače ide do 4 (worst case) i dr- je rekao da žene s time normalno zatrudnjuju. Opet, postoji ona nepopularna i relativno dubiozna filozofija da je endometrioza upala koja diže NK koje ometaju implantaciju, ali onda ne bi nitko zatrudnjivao pod prehladom itd... Oću reć', ta moja endo je išla s ca125 mislim oko 18 (unutar granica normale), bez nekih specijalnih problema, žarišta sim-žarišta tam. Tako ti ja mislim. Ali, ja sam morala vidjet kako to, do vraga, izgleda kod mene unutra, a nakon toliko putešestvija po doktorima i idiopatije, uvažili su mi to ko med. indikaciju. Bila sam mirna kad sam pročitala svoj OK nalaz, u stilu, sad sam napravila sve, a najbolje mi je bilo čitat uredni jajovodi, bogatih fimbrija, endometrij predivan, viđu lijepih organa itd. Tad sam sama sebi rekla - eto, ma ko će ga znat, sve sam pročačkala, that's it, okrećem se posvojenju, a ići ću još po te Mariborčane da ne čuče u hladnjaku i na još jednu stimulaciju na VV, ali bez više nekog emotivno-intelektualnog angažmana. Ja sam poslije te laparo - odahnula. To je bilo to, neki klik u glavi mi je napravilo. Ali, to je sad već moja psiho-story.