Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Reakcija na Geonistin?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Reakcija na Geonistin?

Da li je netko imao reakciju na Geonistin? Bila sam na redovnoj kontroli kod ginekologa. Papa test ok, lagana upala bez promjena. Dr. dao Geonistin (nisam imala nikakve simptome). Kad sam počela koristiti Geonistin, nakon umetanja vaginalete bi me peklo ponekad 5 minuta, jednom pola sata. Ok, mislila sam, proči će. Nakon što sam potrošila terapiju, več me 5-6 dana peče i žari i nikako da prestane. Što je to? Meni izgleda kao reakcija na Geonistin? Da li je to moguće (nisam ga koristila prvi put u životu)? Sutra idem kod dr., sve čekam bude prošlo, ali ništa. :shock:

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mene bi znali antimikotici peći (uglavnom Canesten vag.), ako bi bila jaka upala, ali ne toliko da bi se zabrinula i da je bilo jako neugodno ili trajalo pola sata i ja sam mislila da je to normalno. Svakako reci, možda ti promijeni terapiju, znam da neke žene nisu podnosile Betadine, ali one imaju joda, Geonistin je rel. blag, koliko se meni čini.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja ne podnosim Betadine (radi joda). Geonistin nisam dugo koristila, a kad sam ga zadnji put stavljala me malo peklo pa sam promijenila terapiju.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

alergija na tetracikline

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bila kod dr., je reakcija na Geonistin.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu