Dakle, kad će mi nestati "smeđa crta na trbuhu" (vjerojatno ima neki stručniji i pametniji naziv za to, ali ja ga ne znam)? Prošlo je 5 tjedana od poroda...
Dakle, kad će mi nestati "smeđa crta na trbuhu" (vjerojatno ima neki stručniji i pametniji naziv za to, ali ja ga ne znam)? Prošlo je 5 tjedana od poroda...
Linea negra... postupno, ovisi koliko je jako kolorirana, ali ponekad joj treba i godinu dana.
moja je izblijedila nakon par mjeseci, a pojavila se tek par tjedana prije poroda. i nije baš bila tamna. ako si tamnoputa onda ti je i crta tamnija, bradavice, eventualne fleke po licu etc. i trebati će malo više vremena da posvijetle!
(zove se linea nigra)
Moja crta je nestala vrlo brzo, rodila sam krajem prvog mjeseca a kad smo išli na more u 6 mjesecu, više je nije bilo. Nisam ni primjetila kad je nestala...
Ja sam blijeda ko sir, ali sam je imala više od godinu dana.
pa cure, kaj vam to smeta? ja sam lani na moru uredno šetala i crtu i ooogromne cike u toplesu.
doduše trbuh mi nije bio ni približno mlohav kao sada.mijenjam par kvadrata kože za crte bilo koje boje...
I meni je fora smeđa crta, drži se tri mjeseca, valjda će izdržat do plaže.
Meni je crta jako tamna (imam takav tip kože) ali mi ne smeta - smeta mi to što mi je pocrnio i pupak! Stvarno čudno izgleda. Uz tetovažu na trbuhu, asimetrične cike i pofarbani pupak bit ću glavna atrakcija na plaži :D
mommy :D
i meni je pupak izgledao ko da je zmazan, ali je i to prošlo.
sad je još samo razvaljen...
ja bljeda i još je imam skoro 6 miseci posli.Fidji prvotno napisa
btw ja taj pupak sastružem kožu, mislim sama mi otpada![]()
moja crta definitivno ne izgleda privlačno jer dolazi u kombinaciji sa "zmazanim pupkom", dlačicama po trbuhu (pojačano od trudnoće) i trbuhom a la hladetina
![]()
![]()
Crtu imam cijeli život,a jako je bila izraženado Dorinih 10-tak mjeseci.Inače sam tamnoputa.Ah,da!I Dori se vidi već sada!Ma ista mater!!![]()
Ja sam rodila prije 5 mjeseci i još je imam,ma ne smeta mi i onako ne pokazujem bušu![]()
Meni je za sada linea negra još blago smeđa, ali zato su mi se pojačale dlačice na trbuhu.
Daisy2005 hvala ti što si ti to podjelila sa nama, jer ja sam mislila da sam se ja ufurala i da su mi te dlačice od prije, a da nisam primjetila.
Sada u trudnoći, stalno proučavam svoje tijelo i svaki dan otkrijem nešto novo.
Između ostalog, meni su narasili (i pjavili se novi) madeži! :/ :?
meni je crta bila pred kraj trudnoće ko da mi je neko flomasterom crtao po trbuhu, izbljedila je nemam pojma kad, ali nema je više
![]()
Dabo, i meni su se pojavili novi madeži i one male bradavice po vratu, a za vrijeme trudnoće sam bila sva sretna što su mi dlake na nogama skoro skroz nestale... kad ono; dobra fora
![]()
![]()
vratile su se nakon poroda
![]()
![]()
![]()
stvarno je dobar naziv DRUGO STANJE
![]()
Jučer ja probala malo jače strugati noktom i... Nemam više zmazani pupak!!! Možda i crta ode uz neki žešći pilingnine prvotno napisa
![]()
Moja je nestala 3.5 mj. poslije poroda.
Dobila sam je isto ok prilike 3.5 mj. prije i bila je dosta tamna.
Off to[pic - pa dobro, Mostarka, gdje si ti nestala?
Vec smo se zabrinuli!!!
Eh moja draga, mm je htjeo promijeniti pretplatu za internet i uzeti nesto povoljnije, medjutim, cura koja je radila je pogrijesila za ponudu jer nije ni postojala :? . Mozes misliti, isto da ti radis u mesnici i da ljudima govoris da je mljeveno meso crveni secer i da to pod svaku cijenu treba kupiti.
Ostala sam bez interneta citavih mjesec dana. Nije lako bilo
Al neka, ta i vi ste se malo odmorile od mene al sada vam se vracam.
Sorry zbog ometanja topica al ako smeta nek moderatorica izbrise![]()
Eh moja draga, mm je htjeo promijeniti pretplatu za internet i uzeti nesto povoljnije, medjutim, cura koja je radila je pogrijesila za ponudu jer nije ni postojala :? . Mozes misliti, isto da ti radis u mesnici i da ljudima govoris da je mljeveno meso crveni secer i da to pod svaku cijenu treba kupiti.
Ostala sam bez interneta citavih mjesec dana. Nije lako bilo
Al neka, ta i vi ste se malo odmorile od mene al sada vam se vracam.
Sorry zbog ometanja topica al ako smeta nek moderatorica izbrise![]()
Meni je isto trebalo par mjeseci da nestane. Nije bila baš jako izražena,