Citiraj Deaedi prvotno napisa
Jedno je podrzavaiti porod kod kuce, a drugo slati zenu koja hoce na carski psihijatru da joj dokaze patoloski strah. Mislim, da li i za porod kod kuce treba pregled kod psihijatra?
No, ajde barem je jednom za svagda jasan stav udruge: protiv elektivnog carskog, zene koje ga zele pravac psihijatru.
Rijeseno.
uopce nisam tako rekla ali nema veze, navikla sam vec

ali moram naglasiti da ne bi bilo: pomijesala si (i pitam se da li slucajno) stav udruge i moj osobni stav stav udruge je da ne podrzava elektivni carski rez bez medicinskih indikacija. tocka. moj osobni stav se mijenja, ovisi o mom emotivno-racionalnom spletu i tko zna kakav ce biti za 5 godina, te kao takav uopce nije relevantan u odnosu na stav udruge.

nema tu kruha, nadam se da ce ova rasprava uskoro ugasnuti jer je vec sve receno, i nista nije receno.

za asistirani porod kod kuce ne treba pregled psihijatra, samo dokaz (primalje ili lijecnika) da je trudnoca uredna. jer je asistirani porod kod kuce, u zemljama u kojima je legalan i organiziran, vrlo sigurna opcija s jednako ili manje komplikacija u porodu u odnosu na porode u bolnici (kad se gledaju rodilje niskog stupnja rizika), dok je elektivni cr bez med. indikacija manje sigurna opcija, (opet za rodilje niskog stupnja rizika).

ali sve smo to vec rekli milijardu puta, i opet se vade recenice iz konteksta, opet se ignorira ono sto je zapravo bilo receno... cemu to? gdje je onaj topic o brazilkama? tamo smo se bas dobro zabavljali 8)