-
Osoblje foruma
gledaj sorci, prciala sam sa Anci i navela joj svoje osobne razloge.
te svoje osobne razloge i odluke donjela sam na temelju osobnog iskustva i dozivljaja.
to ti sve tamo pise. u istom postu iz kojeg si zvadila nesto za sta se drzis ko pijan plota a nema veze sa onim sto sam pisala.
no vidim da brjes samo na brojke pa cu svoj post tako i napisati.
po sigurnosti smatram da je najsigurniji
1. prirodni porod
2. CR
3. vaginalni sa intervencijama.
ono sto ti usporedjujes je tocka 2 i tocka 3 jer govoris o nezrelom plodu i prerano okoncanoj trudnoci.
spocitavas mi nesto sto nisam rekla, dapace tvrdila sam upravo suprotno.
mozda opet trebam upotrjebit brojku pa reci da je indukcija porod sa intervencjom ilit spada pod tocku 3.
u petrovoj vecina zena koja lezi okoncat ce svoju trudnocu CR, dobar dio elektivnim CR zbog medicinskih indikacija.
odredit ce se dan d.
i sta se dogodi ako se fula za 2 ili 3 tjedna?
ako se npr. ide u 38. tjednu?
kao sto se u ovoj prici dogodlo?
tim nje bio spreman jer nije ocekivao nedonosce.
ista stvar bi se dogodila da se radila indukcija.
a ja ti ne pricam o tome vec da se cesto intervenira i kad ne treba. i da ako je potrebna ikakva intervencija da osobno smatram da je CR bolja opcija.
ali generalno da, ako se radi o izboru CR ili cekati prirodne trudove i prirodn porod jer za njega nema zapreka, kod ovog drugog ne postoji "strah" od rodjenja djeteta koje za to nije spremno.
da ponovo naglasm da se radi o osobnom msljenju?
da podijelim post u vse dijelova da se moze vise toga zvuci iz konteksta?
mislim, ljuti me kad neprestano tjeras vodu na svoj mlin a ne kuzis uopce da je potok presusio i da nepostojecu vodu vrtis....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma