Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Rikavam već treći dan

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Rikavam već treći dan

Drage moje, od svog sina koji se vratio s maturalca sam pokupila želučanu virozu, povraćam sve (nema veze s trudnoćom), stalni proljev, mučnine pojačane 200%, vrtoglavica... Užas...
    Znam da mi nemožete pomoći ali nekome se moram pojadati...
    Jučer sam imala takve grčeve da sam se ozbiljno pobojala za bebu, trudna sam 21 tj. i bojala sam se da mi ne izazovu kontrakcije
    Molim šaljite mi dobre vibre!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo prođe

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nadam se da će biti bolje i ako možeš do doktora ili barem telefonom da te savjetuje što da najbolje učiniš.

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za brzo ozdravljenje:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a joj, te viroze znaju smoždit čovjeka
    jesi išla doktoru?
    drži se

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Obavezno pazi da unosiš dovoljno tekućine.
    I ako je baš tako strava (ne znam koliko dugo traje) , ja bi ipak nazvala doktora, za svaki slučaj :/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Tek sam sad vidila da u naslovu piše da traje 3 dana .
    Imaj u vidu da te hvata vikend pa možda stvarno ne bi bilo loše zvrcnuti sutra doktora.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nadam se da je danas već bolje...

vibrrrrrrrrrrrram da čim prije ozdraviš

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nemoj paničarit al obvezno doktoru da budeš mirna.... bit će ok

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ako možeš jedi med pomešan sa polenom. Da se bar koliko-toliko zaštitiš!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok sa tobom i bebačem!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Od srca vam hvala curke!!! I dalje traje, malo smanjenog intenziteta ali i povraćanje i proljev su nažalost tu
    Bebač je hv. Bogu o.k. sve češće se javlja, tj. sve češće ga osjetim jer je sve jači i veći

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala djevojke na dobrim vibrama, nažalost i dalje traje samo hvala Bogu smanjenog intenziteta. Izgubila sam 2 kg, jutros sam se vagala :/ Bar nebum išla debela na porod 8) Pazim na tekućinu i pokušavam što više ajnprem juhe, štapića, čaja i čokolade za kuhanje papati, valjda bu brzo prošlo...

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Drži se!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i mene je nešto gadno napalo. Juče sam imala stravične grčeve i jaaako sam se uplašila za bebicu. Ja mogu da podnosim bol, ali ovo juče je bilo nenormalno. Prvo u želucu, a onda se spustilo dole. Ličilo mi je na moj porođaj sa dripom :shock: Uspela sam nekako nazvati hitnu da pitam šta smem i dežurni mi je rekao: "Hm...pa.... popijte čaj od nane" Ja jedva izustih da sam popila već ceo litar nane i kamilice, a on meni " Pa dobro, ako nije prošlo, onda probajte... recimo... baralgin ili buscopan... može i spasmex! Tako mi je delovao nesigurno, da sam počela da plačem od muke. Ubrzo sam se sabrala, nazvala mm i rekla da mi kupi Spasmex. Dok on nije došao ja sam u isto vreme i povraćala i dobila skroz vodeni proliv, sa opet, ultrajakim grčevima. Od sinoć mi i dalje krčka u stomaku, donja leđa me bole da se jedva namestim u neki položaj... Zabrinuta sam, samo razmišljam da nisam naškodila bebici, a pregled mi je tek u petak. Ne znam da li da idem ranije?
    Ne znam ni šta sam mogla pokupiti? Jela sam komadić sira veličine pola prsta, pa pomislih da nije od toga. Možda je neka salmonela ili ko zan kakva beštija

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ista stvar je kod mene bila do danas!!! Užas živi!!!
    Sinoć zadnji put u 8h sam povraćala i imala proljev, u inat sam naručila funghi pizzu i pojela pola, zalila to s cedevitom i otišla spavati. Čovjeće, pa pregladnila sam i ja i beba!!! Ujutro sam bila druga žena...
    Danas sam skuhala sarmu i pojela jednu s restanim krumpirom i bioaktiv jogurt kasnije, ali mučnina je ostala (baš me sad muči )...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nema toga šta sarmica ne može izliječiti!!! ha ha, šalu na stranu nadam se da si bolje i da je najgore prošlo! i dalje pazi na unos tekućine i papaj ono šta ti paše!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vanesax kako si danas?

Winnerice svaka ti pjevala, klin se klinom izbija

Sad kad več govoriš o pizzi, uf, mislim da danas ipak neću kuhat onaj prezdravi ručak što sam planirala

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kaj je - je!!! Sarma me izliječila, makar su mi oči bile veće od želuca, tj. jedva sam uspjela savladati jednu malu sarmicu s restanim krumpirom, to mi je bio cjelodnevni obrok :D Uglavnom da tegoba više nemam

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Joj, još da smemo rakijicu, izlečile bi se totalno
    (btw. ja ne podnosim rakiju, ali znam mnoge koje je spasila 1 čašica)

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Bila je neka viroza, i moja sestra ju je imala, traje jedan dan, želudac i crijeva, s tim da je moja sestra imala i temperaturu. Sutra ko da nikad ništa nije bilo. Sva sreća pa da ne živimo skupa, sad mi baš ne bi dobro došlo nešto takvo!
    E, a rakijica da smiri želudac... To bi mi baš dobro došlo...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam sad u 23.tjednu,ali iste simptome,osobito proljev sam imala negdje početkom trudnoće.Užas živi! Muka mi je svakako bilo,a tada još pogotovo nisam ništa mogla jesti,sve mi se gadilo,a morala sam piti tečnosti, jesti dvopeke,rižu,banane... Da sve bude gore još sam tada morala i mirovati,nigdje izlazila nisam tako da su se pojedini prepadali kad su me poslije svega toga vidjeli, onako iscrpljenu, blijedu...Elem, prošlo je, nisam uzimala nikakve lijekove, samo odgovarajuća hrana i tekućina,ali tko god se boji, bolje je da se posavjetuje sa dr.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ha, ha, Venesax da, ja sam upravo u svom jadu mužu rekla da bih rado drmnula jednu rakijicu ili orahovac, samo me pogledao :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni je moj prijatelj, ginekolog, izvrstan stručnjak, rekao da smemo popiti jednu čašu DOBROG vina. Ne moramo svaki dan, ali povremeno može i da to uopšte ne škodi bebi. (Btw. njegova supruga je takođe priznata neonatologica). Možda to vredi i za jednokratno ispijanje DOBRE domaće rakije u preventivne svrhe?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Naravno, ni slučajno nemojte pomisliti da promovišem alkohol u trudnoći. Štaviše, ja sam izrazito protiv toga.
    Događa se svima nama da budemo sticajem okolnosti u zadimljenom ili zagušljivom prostoru, ali to prođe. Izluftiramo se, nadišemo kiseonika, ali niko ne strada od toga što se to dogodi par puta u trudnoći.
    Da ne pričamo o tome šta sve unesemo u organizam, a da možda i nismo toga svesne... Pa stoga mislim da 1 rakija svesno popijena u trudnoći ne može toliko da naškodi, koliko može pomoći kod naprimer takvih nekih tegoba o kojima smo pričale i gde se rakija pokazala kao efikasan domaći lek.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •