ja jesam iznenađena, stvarno nisam znala da se to radi.
e, a da sam znala... 8)
ja jesam iznenađena, stvarno nisam znala da se to radi.
e, a da sam znala... 8)
Nadam se da će dokazati korupciju, da ne uniste ljudima ugled i karijeru na osnovi rekla-kazala.
Pa naravno da za takve stvari ne znaju oni koji uce. No mene ljuti jedna stvar a to je da se za kupnju ispita iupisa pricalo i prije svojevrsna javna tajna, tako da je to vec trebalo biti davno uradjeno.
Ocaj je to sto se sve radi u politicke svrhe tj. prije 3-4 dana dobili "packe" o pitanju korupcije od EU prilikom zatvaranja i pregovaranja i onda odjednom afera Index, i sve se bojim da ce biti kao i prosle, rezulatate tih afera ne znamo osim jedne gdje je osudjeni zavrsio u Sarajevu na slobodi......Zeljela bih vidjeti da netko guli kaznu, a ne poslije svi na slobodi. Kad se sjetim i one afere oko hapsenja "pedofila"....nisam poslije procitala da je protiv ikog dignuta optuznica a privedeno ih je preko 100-inu i svi bili pedofili u medijskim clancima.
pa šta nije?
kompajliram bez errora
net mi stiže preko mora
profesor na mene viko
diplomu sam sam si štriko
bogami luda, ko pušketinaMamita prvotno napisa
![]()
zvucis mi ko buduci dekan prometaapricot prvotno napisa
![]()
s Tportala:
šta bi vi učinili da Vam dijete ne može položiti ispit bez € ?Iz dokumentacije Fakulteta također se može utvrditi kako su neki od njih ekspresno polagali ispite, pa je tako primjerice Vladimir Zagorac samo u tri dana u srpnju 1997. godine položio čak četiri ispita. Zadnji ispit na fakultetu Zagorec je položio 15. srpnja, a već dva dana kasnije obranio je diplomski rad.
misliš da su puštali ako si znao, možda manja cifra?marta prvotno napisa
Ako je do njega-rekla mu da taj fakultet nije za njega. Sve se može.MGrubi prvotno napisa
Ako je do profesora-ravno u Uskok.
Ne, nego je Baić (ili je mozda Bajić) rekao da su u nekom prisluskivanom tel razgovoru rekli da oni koji nemaju para trebaju uciti.
ovo sam misla, vjerujem da su oni šta su znali, puštani, metoda zaštite.U suprotnom bi ih puno ranije pozatvarali.MGrubi prvotno napisa
šta u Uskoku, imaš samo indicije
riječ studenta kontra profe
možda bi tražili označene novčanice .. i onda te upetlja u proces
samo da ne bude ka sa ovom istragom o korupciji u Šibeniku
zatvorili su osobu koja se liječi od raka, ostali su free
Kakve veze njeno zdravstveno stanje ima s tim da je bila korumpirana ko bola? Ostali, ako i uzimaju mito nisu nikad to radili tako javno i bahato i tooolike cifre kao ta osoba.MGrubi prvotno napisa
pa da, označene novčanice.MGrubi prvotno napisa
a kako bi drugačije riješila roblem ako ne upetljavanjem? upetljan si čim ti traži novac.
ovakvo: zatvorili su osobu koja ionako ne može raditimarta prvotno napisa
da su zatvorili radno sposobne blokala bi županija
nije ona jedina, samo je prikladna žrtva
ma ne da trebaju, nego da mogu: demokratski - mozes nauciti ili mozes platiti, tvoja odlukamarta prvotno napisa
![]()
zanimljivo je da se ovaj "skandal" otkriva baš sad kad Vlada pokušava progurati Zakon o radu koji ide debelo na ruku poslodavaca , toliko da Sindikalci idu na Markov trg ...
Nije ona nikakva zrtva. Nemam namjeru opravdavati ostale, ali nisu ostavljali dokaze na sve strane, valjda zato jos nisu u buksi. Nazalost o tom slucaju znam vise nego bih ikad zeljela znati, i samo cu jos na tu temu reci da nije ni za privatnu kavicu, a kamoli za javni forum.MGrubi prvotno napisa
mislila sma žrtva, kao žrtveno janje, da druge ne diraju
ma dobro ... nije bitno
htjedoh samo reči da me sve strah da će i ovo sa profesorima završiti kao i u Šibeniku: lišo i bez punta
pa naravno da ce tako zavrsiti kao i sve afere koje se uvijek pojavljuju kad dobijemo po nosu od EU.
pogotovo kad sam vidjela na tv snimci da policija kao dokazni materijal odnosi tipkovnice, miseve i monitore
lunic prvotno napisa
eto šta propuštam kad ne gledam tv!!
I mi smo odvalili od smijeha na te scene kad policajac sprema monitor u auto.koryanshea prvotno napisa
![]()
i MM. ja to ne bih uocila.marta prvotno napisa
i tko ide na Goli otok ?
Ako ne zatvore taj ljigavi Ekonomski fakultet, Prometni također, onda nije napravljeno ništa.![]()
Učenici koji se u gimnaziji bore za dvojke iz matematike na popravnim ispitima, u redovnom roku diplomiraju ekonomiju, koja, naravno, u jadnoj zemlji Hrvatskoj nema veze s matematikom.
96' na ekonomiju su išli oni kojima je matematika slaba točka (iz mog razreda)
ja sam se samo nadala da neću imati hrvatski na prijemnom![]()
dobri su naši faxevi, kad se uči
Javna tajna.
Mi smo se još tamo 1990. zezali da je Prometni faks večernja škola. Dođeš, platiš, položiš.
ma znala sam ja da to sve vuče porijeklo iz bivšeg sistema![]()
i ja sam čula svakakve priče i za UA i za promet i farmaciju, ali svi su samo pričali priče iz treće, pete ruke......
imaju oni i zene...nemoj takoMamita prvotno napisa
![]()
potpis na zakaj.a zakaj prvotno napisa
a zakaj je MM uoco....eno odgovora u mom postu.
da odgovorim na pitanje.....jos ko brucosica sam znala za ta dva faksa.
cak su kolale prce o cjeniku u skriptarnici or something.
Ja sam isto za ekonomski znala oduvijek. A promet je drugi za koji sam postala sigurna onog časa kada je jedan naš poznati vozač kamiona objavio da ima njihovu diplomu. I da sprema i doktoratleonisa prvotno napisa
![]()
Tko je uočio a zakaj i zakaj je tko uočio - čitala sam tri puta.leonisa prvotno napisa
![]()
Kanga prvotno napisa
![]()
I da ne zaboravim...PMF rules![]()
Netko je gore spomenuo i FER i pravo (a sa ta dva faksa sam recimo bila usko povezana), a ja ću sad ko apri- stvarno nisam znala da se to radi![]()
Za što je sponeuo FER, za kupovanje ispita? E da sam znala .. kupila bi si bar one bliceve na FOE i OE, ti su mi krv popili .. a nisu mogli biti jako skupi![]()
meni to zvuči toliko poznato. a dokazni materijal može biti i printer.a zakaj prvotno napisa
a nije da ne kuzim zasto im treba monitor (lakše je spojiti komp i pripadajući monitor i miš), al printer ?! :?
inače: bajić.
pa puštaju oreškovića i norca, zašto ne bi i ove.Eno pustilo zločince
Mima prvotno napisa
![]()
Netko je spomenuo da je FER u obradi isto. :/
AnciAnci prvotno napisa
![]()
je spomenuo je netko i fer. mislim na prvoj strani.
ja sam skuzila monitore (mislila sam si "pih, nemaju ni LCD"), ali MM je izustio "sta ce im dovraga monitori??"