Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 129 od 129

Tema: Korupcija u obrazovanju

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja ću ovdje skrušeno i javno priznati da sam jednom profi poklonila švicarsku bombonjeru (a šta bih mogla drugo moje lepo telo ?! ). pravno to nije mito, jer sam to učinila NAKON ispita (a nisam obećala prije ispita).

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja sam teti u referadi.
    nakon ispita.
    jer me trazila kod profesora kojeg sam trazila.
    a ona me nije trazila nista.
    dok jedna druga trazi i dobiva...svasta.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A zašto si onda poklonila?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jer me stavila...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Oprezno sa tim priznanjima .. želite zadržati svoje monitore.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Išlo je MC.
    leonisa, ne znam jel mislimo na istu tetu...ovu koja nije tražila, a stavila te

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    VRIIIST

moje priznanje pocinje i zavrsava na cokoladi iz krasa (kupujmo hrvatsko )

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dobro da nemam printer

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    jer me stavila...
    leo, da te sad ispituju murjaci ništa ne bi skuzili tko koga traži, tko daje, tko uzima.

anci - kleine geschenke erhalten die freundschaft, vele njemci... mali pokloni znaju očuvati prijateljstva

Oprezno sa tim priznanjima .. želite zadržati svoje monitore
    bez brige, nakon izvjesnog vremena sve dobijete natrag

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Anci...posto bi ja samo jednoj dala vise od rijeci "izvolite prijavnicu. hvala. molim. dovidjenja" valjda mislimo na istu.

da si me pitala za onu koja ne stavlja bez dara, za tu bi bila sigurna jer je jedina.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Netko je spomenuo kako žene FER-ovaca dobro žive.
    Ja ni poštenog kompa nemam. Evo ga, opet downloada svašta i jedva surfam

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

o ne! ja sam samo rekla mamti da to ak ferovcima ne treba lova da to ne znaci da ne treba njihovim zenama

Anci, koji smjer?

sad mi je jasno zasto si u taboru a zakaj

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

radiocommunication

komp krepava, odoh u krevet

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    zanimljivo je da se ovaj "skandal" otkriva baš sad kad Vlada pokušava progurati Zakon o radu koji ide debelo na ruku poslodavaca , toliko da Sindikalci idu na Markov trg ...
    Eto, ovo i ja mislim. Tresla se brda-rodio se miš. Tako će to završiti, a obespravljena radnička klasa će se zabaviti aferom i zaboraviti izaći na ulice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Onoliko koliko je akcijom Maestro slomljena kičma korupciji u privatizaciji, koliko je akcijom Gruntovec iskorjenjena korupcija među zemljišnim knjigama, koliko je akcijom Dijagnoza razbijeno gomilanje lažnih invalida među braniteljima, upravo toliko bit će akcijom Indeks pobijeđena korupcija na fakultetima. Ni manje, ni više.
    komentar na indexu

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nekoliko puta je spomenuta farmacija, jesam li ja jedina koja nije znala i još uvijek ne zna za korupciju na njenom faksu? Ili sam samo naivna, bila sam uvjerena da toga kod nas nema...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj katajina prvotno napisa
    Nekoliko puta je spomenuta farmacija, jesam li ja jedina koja nije znala i još uvijek ne zna za korupciju na njenom faksu? Ili sam samo naivna, bila sam uvjerena da toga kod nas nema...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj katajina prvotno napisa
    Naravno da nisi. Ni ja nikad nisam čula nijedan primjer kupovanja ispita na mom faksu. Jednostavno se s tim nisam nikad srela. Ne znači da nije bilo, ali nikad nisam čula čak ni glasine.

Za Promet i Ekonomiju znam već dugo, dapače, znam vrlo konkretno ljude koji su na ta dva faksa kupovali ispite. Znam i jednog koji je ranih devedesteih kupovao ispite na Pravu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam vidjela na Jutarnjem online izdanje pa prepisujem iz papirnatog
    ".....Kolega Keiči Kubo, politilog s tokijskog Svučlišta Veseda prišao mi je sa zabrinutim izrazom i pitanjem "Kako ćete organizirati toliko sprovoda uglednih profesora?"- kaže Jakovina. Zbunjeni hrvatski sudionici nisu isprava shvatili da njihovi japanski kolege očekuju da će si većina osramoćenih sveučilišnih nastavnika oduzeti život, što bi napravili Japanci koji bi se doveli u sličnu situaciju. - Umirili smo kolege, rekavši im da ne moraju brinuti, jer u Hrvatskoj nitko neće napraviti harakiri - ispričao nam je Jakovina."

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    ".....Kolega Keiči Kubo, politilog s tokijskog Svučlišta Veseda prišao mi je sa zabrinutim izrazom i pitanjem "Kako ćete organizirati toliko sprovoda uglednih profesora?"- kaže Jakovina. Zbunjeni hrvatski sudionici nisu isprava shvatili da njihovi japanski kolege očekuju da će si većina osramoćenih sveučilišnih nastavnika oduzeti život, što bi napravili Japanci koji bi se doveli u sličnu situaciju. - Umirili smo kolege, rekavši im da ne moraju brinuti, jer u Hrvatskoj nitko neće napraviti harakiri - ispričao nam je Jakovina."

da harakiri!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

japanski kolege očekuju da će si većina osramoćenih sveučilišnih nastavnika oduzeti život
    Aaaaa , odvalj!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Čovjek vrlo logično razmišlja (obzirom na to od kud je).

Negdje postoji podatak da je japanski ministar prometa napravio harakiri jer je ukupno kašnjenje vlakova u Japanu TE GODINE bilo 4 minute.
    Ne znam jel da ili

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vezano uz odnošenje monitora...ovdje se ne radi o IQ policajaca iz viceva, nego oni odnose dokazni materijal po inventarskim brojevima (isti inventarski broj je na monitoru i računalu).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za što je sponeuo FER, za kupovanje ispita? E da sam znala .. kupila bi si bar one bliceve na FOE i OE, ti su mi krv popili .. a nisu mogli biti jako skupi
    a ja da sam znala ne bi me zameo snijeg na Sljemenu 8)
    a zapravo kad bolje razmislim ovdje se spominje FER, a ne ETF
    kuda ide ova mladost

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    japanski kolege očekuju da će si većina osramoćenih sveučilišnih nastavnika oduzeti život
    Aaaaa , odvalj!

:shock:

ne znaju Japanci tko su Balkanci........

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zakon...

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Citiraj Sanja prvotno napisa
    Aaaaa , odvalj!

:shock:

ne znaju Japanci tko su Balkanci........

Oduzeti život. Kod nas se takvima daje još jedna prilika.
    Poslat će ga na kakvo veleučilište ili manje atraktivno sveučilište, a tamo će nastaviti po starom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad se kod nas nekoj krupnoj ribi išta dogodilo ?????

jel kome zaplijenjena nečasno stečena imovina ?

krupne muhe trgaju mrežu i to je to...a vi ostali, stoko sitnog zuba , durajte dok ne krepate

jer ovdje nema kritične mase koja bi izašla na ulicu i rekla jednom, napokon DOSTA !!!!!!!!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bravo Maria,

inače...83. je upis na medicinu "koštao" ondašnjih dva milijuna dinara,toliko je tražila jedna teta iz referade(nije nitko od profa)
    87. je moja nekadašnja susjeda i dobra frendica platila ispit na ekonomiji iz kojeg je rušena 7 puta i profačica joj je otvoreno rekla da ju nikad ne bu pustila.Onda je k drugom profi koji je očito bio posrednik došao tata(danas na žalost pokojni) od frendice,platio i na sljedećem roku je ona dobila dvojku i napokon je mogla diplomirati.Promet je već ušao u legendu,toliko ljudi znam koji su uz rad "postali" ingenjeri prometa da mi je blago muka od toga.
    ....ali vidim da nitko ne spominje "plaćanje" prolaza sexualnim uslugama,jako dobro znam da je na ekonomiji to jako česta pojava.

...i ne,ne vjerujem da će se išta promijeniti.Pogotovo nakon jučerašnjih vijesti u kojima se spominje nekakav siroti profa koji je kakti zatvoren samo zbog dva pršuta,a drugih konkretnih optužbi,naravno,nema i već ih polako puštaju iz bukse i velim vam ja:tresla se brda,rodio se miš.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •