ja ću ovdje skrušeno i javno priznati da sam jednom profi poklonila švicarsku bombonjeru (a šta bih mogla drugomoje lepo telo ?!
). pravno to nije mito, jer sam to učinila NAKON ispita (a nisam obećala prije ispita).
ja ću ovdje skrušeno i javno priznati da sam jednom profi poklonila švicarsku bombonjeru (a šta bih mogla drugomoje lepo telo ?!
). pravno to nije mito, jer sam to učinila NAKON ispita (a nisam obećala prije ispita).
i ja sam teti u referadi.
nakon ispita.
jer me trazila kod profesora kojeg sam trazila.![]()
a ona me nije trazila nista.
dok jedna druga trazi i dobiva...svasta.
jer me trazila kod profesora kojeg sam trazila.jer me stavila...
Oprezno sa tim priznanjima .. želite zadržati svoje monitore.
Išlo je MC.
leonisa, ne znam jel mislimo na istu tetu...ovu koja nije tražila, a stavila te
VRIIISTMima prvotno napisa
![]()
![]()
moje priznanje pocinje i zavrsava na cokoladi iz krasa (kupujmo hrvatsko)
Dobro da nemam printerMima prvotno napisa
![]()
leo, da te sad ispituju murjaci ništa ne bi skuzilileonisa prvotno napisa
tko koga traži, tko daje, tko uzima.
![]()
anci - kleine geschenke erhalten die freundschaft, vele njemci... mali pokloni znaju očuvati prijateljstva
bez brige, nakon izvjesnog vremena sve dobijete natragOprezno sa tim priznanjima .. želite zadržati svoje monitore![]()
Anci...posto bi ja samo jednoj dala vise od rijeci "izvolite prijavnicu. hvala. molim. dovidjenja" valjda mislimo na istu.
da si me pitala za onu koja ne stavlja bez dara, za tu bi bila sigurna jer je jedina.![]()
![]()
Netko je spomenuo kako žene FER-ovaca dobro žive.
Ja ni poštenog kompa nemam. Evo ga, opet downloada svašta i jedva surfam![]()
o ne! ja sam samo rekla mamti da to ak ferovcima ne treba lova da to ne znaci da ne treba njihovim zenama![]()
Anci, koji smjer?
sad mi je jasno zasto si u taboru a zakaj![]()
radiocommunication
komp krepava, odoh u krevet![]()
Eto, ovo i ja mislim. Tresla se brda-rodio se miš. Tako će to završiti, a obespravljena radnička klasa će se zabaviti aferom i zaboraviti izaći na ulice.MGrubi prvotno napisa
komentar na indexuOnoliko koliko je akcijom Maestro slomljena kičma korupciji u privatizaciji, koliko je akcijom Gruntovec iskorjenjena korupcija među zemljišnim knjigama, koliko je akcijom Dijagnoza razbijeno gomilanje lažnih invalida među braniteljima, upravo toliko bit će akcijom Indeks pobijeđena korupcija na fakultetima. Ni manje, ni više.
Nekoliko puta je spomenuta farmacija, jesam li ja jedina koja nije znala i još uvijek ne zna za korupciju na njenom faksu? Ili sam samo naivna, bila sam uvjerena da toga kod nas nema...![]()
![]()
Naravno da nisi. Ni ja nikad nisam čula nijedan primjer kupovanja ispita na mom faksu. Jednostavno se s tim nisam nikad srela. Ne znači da nije bilo, ali nikad nisam čula čak ni glasine.katajina prvotno napisa
Za Promet i Ekonomiju znam već dugo, dapače, znam vrlo konkretno ljude koji su na ta dva faksa kupovali ispite. Znam i jednog koji je ranih devedesteih kupovao ispite na Pravu.
nisam vidjela na Jutarnjem online izdanje pa prepisujem iz papirnatog
".....Kolega Keiči Kubo, politilog s tokijskog Svučlišta Veseda prišao mi je sa zabrinutim izrazom i pitanjem "Kako ćete organizirati toliko sprovoda uglednih profesora?"- kaže Jakovina. Zbunjeni hrvatski sudionici nisu isprava shvatili da njihovi japanski kolege očekuju da će si većina osramoćenih sveučilišnih nastavnika oduzeti život, što bi napravili Japanci koji bi se doveli u sličnu situaciju. - Umirili smo kolege, rekavši im da ne moraju brinuti, jer u Hrvatskoj nitko neće napraviti harakiri - ispričao nam je Jakovina."
![]()
Čovjek vrlo logično razmišlja (obzirom na to od kud je).aleksandra70vanja prvotno napisa
Negdje postoji podatak da je japanski ministar prometa napravio harakiri jer je ukupno kašnjenje vlakova u Japanu TE GODINE bilo 4 minute.
Ne znam jel daili
![]()
Vezano uz odnošenje monitora...ovdje se ne radi o IQ policajaca iz viceva, nego oni odnose dokazni materijal po inventarskim brojevima (isti inventarski broj je na monitoru i računalu).
a ja da sam znala ne bi me zameo snijeg na Sljemenu 8)Mima prvotno napisa
a zapravo kad bolje razmislim ovdje se spominje FER, a ne ETF![]()
kuda ide ova mladost![]()
Sanja prvotno napisa
:shock:![]()
![]()
![]()
ne znaju Japanci tko su Balkanci........
maria71 prvotno napisa
![]()
![]()
Oduzeti život. Kod nas se takvima daje još jedna prilika.
Poslat će ga na kakvo veleučilište ili manje atraktivno sveučilište, a tamo će nastaviti po starom.
kad se kod nas nekoj krupnoj ribi išta dogodilo ?????
jel kome zaplijenjena nečasno stečena imovina ?
krupne muhe trgaju mrežu i to je to...a vi ostali, stoko sitnog zuba , durajte dok ne krepate
jer ovdje nema kritične mase koja bi izašla na ulicu i rekla jednom, napokon DOSTA !!!!!!!!
Bravo Maria,
inače...83. je upis na medicinu "koštao" ondašnjih dva milijuna dinara,toliko je tražila jedna teta iz referade(nije nitko od profa)
87. je moja nekadašnja susjeda i dobra frendica platila ispit na ekonomiji iz kojeg je rušena 7 puta i profačica joj je otvoreno rekla da ju nikad ne bu pustila.Onda je k drugom profi koji je očito bio posrednik došao tata(danas na žalost pokojni) od frendice,platio i na sljedećem roku je ona dobila dvojku i napokon je mogla diplomirati.Promet je već ušao u legendu,toliko ljudi znam koji su uz rad "postali" ingenjeri prometa da mi je blago muka od toga.
....ali vidim da nitko ne spominje "plaćanje" prolaza sexualnim uslugama,jako dobro znam da je na ekonomiji to jako česta pojava.
...i ne,ne vjerujem da će se išta promijeniti.Pogotovo nakon jučerašnjih vijesti u kojima se spominje nekakav siroti profa koji je kakti zatvoren samo zbog dva pršuta,a drugih konkretnih optužbi,naravno,nema i već ih polako puštaju iz bukse i velim vam ja:tresla se brda,rodio se miš.![]()