-
-
mi se još uvijek bakćemo s količinom mlijeka
u mjersec dana dobila je 700 grama i narasla 5 cm
doktorica u bolnici,za razliku od naše pedice,nije bila zadovoljna kilažom,rekla je da je granična,da je beba nevelika i da razmislim o dodavanju nakon podoja...to je ista doktorica koja je malenu pratila od početka,čak ju je ona oživljavala prilikom poroda i ne želim dovoditi u pitanje njenu stručnost,no naprosto osjećam da možemo uspjeti s dojenjem
igram li se?ima puno pokakanih i poišanih pelena,ciki svaka dva-dva i po sata,u večernjim satima i češće i tada zna djelovati nervozno,no onda zaspi oko 9 i odspava 4-5 sati u komadu :/
-
Osoblje foruma
pa 700 grama je super. i pelene su isto super. i sve ostalo sto si nabrojala je super.
koliko je trebala dobiti po pedicinim mjerilima?
-
pa nije nam rekla :/
samo je rekla da je ovo donja granica...no mislim da je ona ipak nešto niža?
-
-
-
Hvala,osjećala sam da dobro radimo,no ipak se zamisliš...
-
-
Moj maleni cica koliko i kad mu odgovara. Rođen je sa 2550, pao je na 2450 i čitam da je ta najniža težina u biti početna. Dakle
1 mjesec 3300 kg - dobio 850 g
2 mjesec 4800 kg - dobio 1500 g
3 mjesec 5450 kg - dobio 650 g
Drugi mjesec sam se brinula da dobiva previše. Treći mjesec sam se brinula do dobiva premalo. Ali konačan rezultat kada se usporedi s početnim stanjem je super pa pretpostavljam da je sve ok.
Od svega što sam pročitala na ovom forumu mogu zaključiti da svaka beba krivuda s težinom na svoj način a ne po doktorskim krivuljama. Bitno je da piški, kaki dovoljno i da je zdrava a ne koliko dobiva na težini u određenom razdoblju jer se to mijenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma