Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Rode u Lici

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Rode u Lici

Drage Rode,
    Javlja se jedna mama sa Plitvica pa me zanima ako moderatorice imaju informaciju kada će rode u Liku. Naime nisu mi poznate aktivnosti na području tih gradova a trebalo bi napraviti koju akciju o autosjedalicama ili o dojenju npr. u Korenici a i na Plitvicama ima mnogo djece pa vas molim kao mama da i nas malo uključite. Svoje bebe vozimo u bolnicu u Gospić ili pedijatrica dolazi u Korenicu koja obilazi područje Korenice i Plitvica a vidim i da puno roditelja vozi svoje bebe u košari u krilu a ne u autosjedalici. S obzirom da isključivo dojim svoju bebu koja ima 4,5 mjeseci mame oko mene barem koje ja poznajem a ima ih dosta jako malo doje ili nikako tako da i njima treba edukacija i savjet kako i koliko je važno majčino mlijeko! Za eventualnu edukaciju su nam najbliži Karlovac ili Zadar a i to je daleko za nas pogotovo za male bebe i nadolazeću zimu. Hvala od
    mama Sanja

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozdrav,
    evo ja ti mogu odgovoriti.

U Lici nemamo članstva. A potrebno je. Imaš li volje i želje, možeš nam se pridružiti i sama nešto učiniti.
    Najbliži je Karlovac, tu imamo podružnicu i aktivnosti. Ja često idem na Plitvice pa odnesem Rodine materijale koji nam ostanu iz Karlovca. Korenički i plitvički vrtić ove godine dobili su letke i brošure o AS, plakat uz Rodinu kampanju Autosjedalica-uvijek i bez iznimke. Na žalost nije ih bilo puno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •