Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: geokorton

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno geokorton

imali smo jak osip (2ipol mjeseca curica) na licu i dermatolog pedijatar nam je dao geokorton nakon 3-4 dana 90posto je nestalo. Cula sam svasta o neurodermitisu, atopijskom dermitisu i kortikosteroiddima i vise ne znam sto da mislilm. imam povjerenja u dr., ali bi svejedno i vase misljenje. tenx

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Lice je najnezahvalnije mjesto za mazanje kortikosteroidom. Stanjuje kožu,....itd, ali kratkotrajna primjena od nekoliko dana ne bi trebala previše škoditi. Super što se osip skoro povukao.
    U buduće, štedljivo s tom kremom.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

U potpunosti potpisujem bibai. Kortikosteroidi su ozbiljna stvar, no povremena primjena u akutnim stanjima po 3-4 dana je potrebna i opravdana (tako su nama rekli). Dakle, pedijatar, ili specijalista dermatolog procjenjuje da li je potrebno korištenje korikosteroida (nikako Vi na svoju ruku). Još samo jedno napomena korikosteroidi se ne smiju koristiti duže od 6 dana, a neki čak ne duže od 4-5 dana (ali to će Vam napomenuti dermatlog)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa
    Lice je najnezahvalnije mjesto za mazanje kortikosteroidom. Stanjuje kožu,....itd, ali kratkotrajna primjena od nekoliko dana ne bi trebala previše škoditi. Super što se osip skoro povukao.
    U buduće, štedljivo s tom kremom.
    Potpisujm

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •